‘Benchmarktest Moto Z Play opgedoken’

Een gelekte benchmarktest wijst er op dat de Moto Z Play er toch nog aan komt, het toestel dat eerder op dook met de codenaam Vertex.

Lenovo Moto Z

Vorige week introduceerde Lenovo twee nieuwe Motorola smartphones, de Moto Z en de Moto Z Force. Beide toestellen zijn uniek in het opzicht dat ze modulair zijn dankzij een magnetische connector aan de achterkant. Consumenten kunnen de zogenaamde MotoMods en StyleMods kopen, die terwijl de smartphone nog aan staat gekoppeld kunnen worden. Denk aan een grotere accu, een heuse projector of gewoon een strak houten achterkantje.

Moto X

We waren een tijdje in de veronderstelling dat beide smartphones de Moto X lijn zouden gaan vervangen, maar volgens Lenovo is de Moto X lijn nog springlevend. Volgens het bedrijf hebben beide lijnen een andere doelgroep en heeft de Moto X nog steeds bestaansrecht als een degelijke high-end smartphone. Onlangs dook een benchmarktest op van een Moto smartphone die wellicht de Moto X van vorig jaar zal gaan opvolgen, en vandaag lekte er een benchmarktest van een ander interessant model. Waarschijnlijk hebben we het over de Moto Z Play, het goedkopere model van de nieuwe lijn.

Moto x

Moto Vertex

In de weken voor de lancering van de Moto Z dook er gelekte informatie op waarin twee codenamen werden genoemd, de Moto Vertex en de Moto Vector Thin. De Vector Thin bleek uiteindelijk de dunne Moto Z te zijn, met high-end specificaties. De Vertex, duidelijk een mid-ranger, is echter nog niet onthuld. Nadat Lenovo ook een goedkoper model binnen de Moto G lijn aankondigde, de Moto G Play, suggereerden geruchten dat de Moto Vertex de Moto Z Play zou zijn.

Moto Z Play

Toch werd er tijdens de lancering van de Moto Z en de Moto Z Force niet over het goedkopere model gesproken, maar het lijkt er dus op dat het toestel er nog steeds aan komt. Vandaag dook er namelijk een Geekbench benchmarktest op van een Motorola smartphone, de XT1635-01, die qua specificaties precies overeen komt met de eerdere Moto Vertex geruchten.

Het toestel zou onder andere een Snapdragon 625 hebben, in combinatie met 2GB of 3GB aan werkgeheugen. Eerdere geruchten wezen op een 5.5-inch 1080p scherm en een 16Mp camera. Het is nog niet bekend wanneer Lenovo het nieuwe toestel aan zal gaan kondigen en of het inderdaad daadwerkelijk om de Moto G Play gaat.

Bron: Geekbench

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters