Benq lanceert de E72 smartphone

Nadat Benq de C30 had gelanceerd onlangs, is het nu de beurt aan de E72 smartphone. Dit toestel loopt op Windows Mobile 6 en is vooral toegespitst op het uiterlijk.

Het meest opvallende aan de nieuwste Smartphone van BenQ is eigenlijk dat hij er van buiten meer uitziet als een Fashion Phone. Op zich niet eens zo’n slechte zet als je het mij vraagt want er zijn genoeg vrouwen die Smartphones kopen en die graag een toestel willen dat er iets modieuzer uitziet dan de gemiddelde Nokia, Sony Ericsson of Palm modellen die in dat segment te koop zijn. Om nog maar te zwijgen van de roze modelletjes die in de winkels liggen

Enfin, de BenQ E72 ziet er dus goed uit, maar voordat een mobielje zich Smartphone mag noemen moet hij natuurlijk ook aan een paar eisen voldoen. Met de specificaties van de E72 zit dat echter wel goed: Windows Mobile 6, quad band GSM met GPRS/EDGE, een 2 megapixel camera, 2 inch dsiplay, Bluetooth, WiFi, MP3 speler en een microSD geheugenkaart. Eigenlijk is 3G het enige echte gemis.

Het is de bedoeling dat de E72 nog voor het eind van dit jaar in de winkels zal liggen in diverse Europese landen. Of daar Nederland en België ook al meteen bij zullen zijn is niet bekend.

1191964441BenQ-E72-l 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters