Bestaande Symbian^3 telefoons worden in juli met Symbian Anna verkocht, krijgen in augustus update

Tijdens Nokia Connection 2011 heeft Nokia bekend gemaakt dat het bedrijf de bestaande Symbian^3-toestellen in juli met Symbian Anna erop gaat verkopen. De update wordt eind augustus vrijgegeven voor diezelfde toestellen.

Nokia C6-01 AAP

En dat terwijl Nokia-topman Victor Saeijs pas nog meldde dat de update al in juli uitgerold zal worden. Dat geldt dus alleen voor nieuw gekochte exemplaren van de E7-00, N8-00, C7-00 en C6-01. Mocht je een nieuw toestel met Symbian Anna erop willen, dan kun je ook bij de E6-00 en de X7-00 terecht.

Consumenten die al een E7, N8, C6 of C7 hebben gekocht worden dus enigszins gedupeerd, die krijgen de update pas eind augustus. Wat de reden achter deze timing is is een raadsel, de software is immers al klaar. Wellicht heeft het er mee te maken dat Nokia tijd heeft om het updateproces, OTA of via de PC kan verlopen, ook helemaal goed te maken. Nieuwe toestellen hoeven dat traject uiteraard niet te doorlopen.

Symbian Anna screen 

Bron: Nokia Conversations

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Ruud -

  Voor mij snel een E6-00. Is gewoon een degelijke telefoon met alles erop en eraan. Plus een lange standby tijd. Voor een redelijke prijs.;)

 2. arinelis -

  Toch doet Nokia goed zijn best om nog iets van Symbian te maken en nu ik even met de e6 gespeeld heb vindt ik dat ze nu al een goede stap zetten.
  Ik ben heel erg benieuwd wat de grote Symbian Belle update gaat doen voor het bedrijf. Naar verluidt zou het erg op Android lijken en dat is nou een hele goede zet als je het mij vraagt.

  Ook met MeeGo timmeren ze aan de weg en de N9 ziet er prachtig uit en heeft mooie specs.

  Dat ze niet snel zijn met updaten moeten we maar voor lief nemen denk ik.
  Heb zelf ook een N97 mini en browsen is geen pretje met het onscreen toetsenbord.

 3. steve-vanm -

  Ik heb 'Anna' zaterdag even geprobeerd op de E6-00, ziet er mooi uit. Werkt ook snel, en goed. Hopen dat dat het ook blijft. Ziet er iig veelbelovend uit.

 4. willem -

  klootzakken!

  ik ben het echt spuugzat;
  jaaaa in februari pr2.0. eerst de waardeloze update waar iedereen hoge verwchtingen voor had lekker onnodig uitstellen want die had 2 maanden eerder uit moeten komen. dan stellen we later 'anna' nog veel langer uit, gheheh lekker voor die veel te trouwe kutconsumenten. laat ze nog wat langer met t9 in een schijtbrowser van een eeuw geleden typen!

  sorry ik ben boos.

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters