Dit zijn de vijf beste midrange-smartphones van het moment

Dat je tegenwoordig in het middensegment voor niet al te veel geld erg leuke smartphones kunt krijgen, is weinig nieuws. Maar welke van die toestellen de moeite waard zijn verandert constant. In dit artikel bespreken we daarom de vijf beste midrange-smartphones van het moment.

Telekoopwijzer

Dit artikel is een uittreksel van onze Telekoopwijzer; een altijd up-to-date lijst van de beste deals in smartphoneland. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede smartphone in een andere prijsklasse, neem dan zeker even een kijkje in die lijst. Daar vind je bijvoorbeeld ook goede budgetsmartphones onder de €200 en de beste high-end smartphones, voor als prijs geen rol speelt.

Beste midrange-smartphones

Enfin. Terug naar de beste midrange-smartphones. Het middensegment in de smartphonemarkt loopt van €200 tot €400 en is daarmee meteen de meest diverse prijsklasse. Rond de €200 vind je nog wat eenvoudigere budgettoestellen, terwijl je voor €400 een zo-goed-als-high-endtelefoon kunt krijgen. Voor ieder wat wils dus.

De Honor 9. Zoals een bekende internetgekkie zou zeggen: ik vind helemaal mooi!

De meest indrukwekkende smartphone in het middensegment is de Honor 9. Verkrijgbaar voor net geen €400 en toch voorzien van bijna high-end specificaties. De Honor 9 is eigenlijk een Huawei P10, maar dan met een wat ander ontwerp en een paar kleine verschillen. Kortom: voor €390 krijg je een snelle smartphone met een goede camera en een fraai ontwerp. Zoals een bekende internetgekkie zou zeggen: ik vind helemaal mooi!

Motoroloa Motorola Moto Z review uitgelicht

Ook geen verkeerde optie: de Motorola Moto Z. Verkrijgbaar voor €330 en voorzien van specificaties waar je je niet voor hoeft te schamen. De Moto Z heeft een snelle Snapdragon 820-processor, een aardig goede 13-megapixelcamera en een mooi 5,5-inch amoledscherm. Bovendien heeft hij in de vorm van MotoMods een leuke extra. Daarmee kun je de Moto Z bijvoorbeeld voorzien van een grotere batterij, een betere speaker of een projector.

Als je wat minder te besteden hebt maar toch een leuk modern toestel wilt, kun je bij de Huawei P Smart terecht. Die valt vooral op door zijn grote en bijna randloze scherm en dubbele camera. Los daarvan is ‘ie niet erg spannend voor een telefoon van €260, maar wel gewoon heel netjes. Een aanrader dus.

Huawei P Smart review design

Twee andere absolute aanraders zijn de Samsung Galaxy J5 2017 en de Xiaomi Mi A1. Twee toestellen van ongeveer €210 die alles doen wat je van een smartphone mag verwachten. Hoewel ze zeker niet perfect zijn, scoren ze op alle essentiële vlakken voldoende of ruim voldoende. Niet verkeerd voor dat geld.

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters