Telekoopwijzer: Dit zijn de beste smartphones voor de feestdagen

Feestmaand december is weer aangebroken. Dat betekent natuurlijk veel gezelligheid en samenzijn met je familie, maar ook: cadeautjes! Voor iemand anders of misschien wel voor jezelf. Wie je ook wilt verwennen deze decembermaand, WANT helpt je alvast op weg met de beste smartphones van december 2017.

In onze Telekoopwijzer nemen we de beste smartphones van het moment met je door. Zoals elke maand hebben we het artikel weer geüpdatet met een aantal goede nieuwe opties. In dit artikel bespreken we de beste smartphones uit de lijst. Met een lichte focus op betaalbare toestellen; december is immers al duur genoeg.

Beste smartphones

Voor betaalbare toestellen moet je natuurlijk in de budgetcategorie van onze koopwijzer zijn. Twee erg goede opties in die klasse zijn de Wiko View en Motorola Moto G5. Beide toestellen kosten €180 en de Moto G5 is allround de beste optie. Het toestel heeft fijne software, is relatief snel en heeft een mooi 5-inch full HD-scherm.

De Wiko View is vooral een goede optie als je een wat groter scherm wilt. Het 5,7-inch display van dat toestel is omgeven door kleine randen en past daarom in een vrij compacte behuizing. Daarvoor lever je wel wat in op software, schermkwaliteit en processorkracht tegenover de Moto G5.

Motorola Moto G5 review

Wie een iets hoger budget heeft kan voor €300 bij de Motorola Moto Z terecht en krijgt voor dat geld het oude topmodel van Motorola. Zo heb je voor weinig geld een smartphone met heel wat high-end trekjes te pakken. Ook de Samsung Galaxy A5 2017 is een goede keuze in die klasse. Die kost €310 en biedt voor dat geld een mooi waterdicht ontwerp, indrukwekkend amoledscherm en best goede camera.

Voor €420 krijg je een telefoon die qua snelheid, camera en uitstraling mee kan met de top van de markt

Wie een echte high-endsmartphone wil voor weinig moet bij de Honor 9 zijn. Voor €420 krijg je een telefoon die qua snelheid, camera en uitstraling mee kan met de top van de markt. Alleen het ontwerp is niet waterdicht en een randloos scherm ontbreekt.

Wie zo’n randloos display of waterdicht ontwerp belangrijker vindt, moet bij de LG G6 zijn. Met zijn €430 net een beetje duurder, maar zeker ook de moeite waard. Met zijn dubbele 13-megapixelcamera, Full Vision-display en waterdichte behuizing doet de G6 mee met alle smartphonetrends van dit jaar. Het grootste nadeel is dat hij net wat trager is dan veel andere high-endtoestellen, maar daar merk je in de praktijk niet zo gek veel van.
LG G6 review design

Telekoopwijzer

Natuurlijk is de smartphonemarkt een stuk uitgebreider dan de toestellen die we hierboven uitgelicht hebben. In onze net geüpdatete Telekoopwijzer bespreken we nog veel meer smartphones die de moeite waard zijn. Check die dus zeker ook even als je op zoek bent naar de beste smartphones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio -

    Wat zijn voor jullie de criteria in het high end segment? Kijken jullie naar de beste prijs/kwaliteitverhouding of gewoon naar het beste toestel los van de prijs? Want dan hoort de IPhone X en de Note 8 hier naar mijn mening ook tussen.

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters