Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer

Het zal je niet ontgaan zijn dat het zomer is in Nederland. Eigenlijk hoef je helemaal niet meer op vakantie, zo mooi is het weer. Kun je mooi je vakantiegeld besteden aan een nieuwe smartphone. Inspiratie nodig? In dit artikel kijkt WANT naar de beste smartphones van deze zomer.

In onze Telekoopwijzer nemen we maandelijks de beste smartphones van het moment met je door. Wie alle goede deals uit smartphoneland wil checken kan in die lijst terecht. De vijf beste toestellen van dit moment lichten we hieronder even kort uit.

Beste smartphones

Voor betaalbare toestellen moet je natuurlijk in de budgetcategorie van onze koopwijzer zijn. Een van onze favoriete toestellen van dit moment in die klasse is de Huawei P Smart. Een toestel dat een goede balans heeft gevonden tussen moderne snufjes en prima specificaties voor weinig geld. Voor €180 krijg je een telefoon die prima presteert en toch leuke features als een lang scherm en dubbele camera niet overslaat.

Huawei P Smart review design

In de midrangeklasse heeft het Chinese Xiaomi een van de beste toestellen in zijn lineup. De Xiaomi Mi A2, om precies te zijn. Dat is een toestel met schone Android One-software en een opvallend goede camera. Achterop zitten een 12- en 20-megapixelsensor die samen mooie plaatjes afleveren. Ook het ontwerp en de specificaties mogen er zeker zijn voor de €250 die je voor de Mi A2 betaalt.

Razendsnel, uitgebreid en ontzettend mooi

Nog een goede optie uit China is de Honor 10. De kost €380 en is eigenlijk in bijna alles een high-endsmartphone. Goed, hij is niet waterdicht en loopt qua camera en scherm iets achter op de echte toppers. Maar hij is wel razendsnel, uitgebreid en ontzettend mooi. Zeker als je voor de kleuren Phantom Blue of Phantom Green kiest.

Voor de veeleisende gebruiker

Dan nog even twee toestellen voor de veeleisende gebruiker. Wat ons betreft dé beste toestellen van dit moment: de OnePlus 6 en de Samsung Galaxy S9. Allebei geweldige smartphones die je tussen de €500 en €600 op de kop kunt tikken.

OnePlus 6 red video uitgelicht

De OnePlus 6 blinkt uit in zijn snelle prestaties en prettige software en is net wat goedkoper. Daar staat tegenover dat de Samsung Galaxy S9 een wat beter scherm, betere camera en volledig waterdichte behuizing heeft. Wat je belangrijker vindt is natuurlijk persoonlijk. In ieder geval staat vast dat je met beide toestellen niet de mist in kunt gaan.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters