Wees er snel bij: Vakantiebaan laat je betaald Pokémon Go spelen

Bijna iedereen is verslaafd aan Pokémon Go. Dat is helemaal niet erg, want als je er snel bij bent kun je er ook betaald voor krijgen!

Pokémon Go

Pokémon Go is nog steeds een ontzettende hype, wat betekent dat er natuurlijk ook geld aan verdiend kan worden. Vanochtend schreven we al over de gesponsorde locaties die bedrijven binnenkort kunnen krijgen, waarmee spelers naar binnen worden gelokt. Niantic Labs heeft nog meer grote plannen voor zijn augmented reality app, maar ondertussen zitten andere bedrijven ook niet stil. Bij het Nederlandse uitzendbureau YoungCapital hebben ze deze zomer een wel heel bijzondere vacature. Je kunt namelijk een officiële Pokémon trainer worden, en er nog geld voor krijgen ook. Nou ja, virtueel geld, want je wordt toepasselijk uitbetaald in PokéCoins.

Betaald spelen

Als trainer is het jouw taak om voor YoungCapital de studentensteden van Nederland in kaart te gaan brengen. Zo moet je markeren waar Gyms en Pokéstops zijn, zodat het voor anderen weer makkelijker wordt om Pokémon te vinden. Die informatie kan dan natuurlijk weer gebruikt worden door YoungCapital voor toekomstige marketingacties van bedrijven. Nu gebruiken inventieve winkels al Pokéstops in combinatie met lure modules om meer Pokémon en dus meer bezoekers naar hun winkel te lokken. Helaas kun je alleen de Pokéstops bij jou in de buurt zien, waardoor er nog geen kaart is die echt alle Pokéstops in de grote Nederlandse steden laat zien. Daar wil YoungCapital verandering in brengen.

Powerbanks

Zorg er wel voor dat je een aantal extra powerbanks in je rugzak hebt zitten, want Pokémon Go slurpt de accu van je telefoon zo leeg. Gelukkig zijn er nog trucjes waarmee je accu minder snel leeg loopt als je het augmented reality spelletje speelt. Het is nog niet precies duidelijk hoe het in zijn werk gaat, maar de vacature van YoungCapital is natuurlijk een sympathieke actie. Op het moment van schrijven heeft het uitzendbureau al meer dan honderd sollicitaties binnen, en dat worden er waarschijnlijk nog veel meer. Pokémon Go is ondertussen nog steeds niet officieel in Nederland beschikbaar, maar in ons artikel leggen we je uit hoe je toch nu al aan de slag kunt. Wil je ook solliciteren? Bekijk dan de vacature.

Bron: YoungCapital

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters