Betaalmethoden voor online beltegoed opwaarderen – ADV

Wat je ook nodig hebt, tegenwoordig kun je bijna alles online aanschaffen. Dit betekent ook dat er online afgerekend moet worden. Voor de meeste mensen is dit geen probleem. In 2014 zijn er alleen in Nederland al meer dan 127 miljoen online aankopen gedaan. Het online betalen wordt ook steeds gemakkelijker. Bij de webshops in de meeste landen kun je kiezen uit diverse betaalmethoden, zodat jij altijd veilig en op eenvoudige wijze je bestelling kunt betalen. Dit geldt ook voor het online opwaarderen van je beltegoed! Bij de meeste aanbieders kun je vaak kiezen uit verschillende betaalmethoden.

Betaalmethoden voor online beltegoed opwaarderen -ADV

De meest voorkomende betaalmethoden
Wanneer je online jouw beltegoed of dat van vrienden en familie wilt opwaarderen, kun je kiezen uit verschillende betaalmethoden. De meest aangeboden betaalmethoden zijn betalingen via creditcard of PayPal. Dit komt omdat deze methoden mogelijk zijn vanuit ieder land op de wereld. Ook de Maestro Debit Card is voor velen vaak een betaalmogelijkheid. Maar wil je een betaling doen vanuit een specifiek land, dan zou het kunnen dat je nog andere opties hebt om je bestelling af te rekenen.

Internetbankieren
Wil je jouw beltegoed betalen vanuit Nederland, Duitsland of België? Dan kun je gebruik maken van internetbankieren. In Nederland doe je dit via iDeal. In Duitsland kan dit via Sofort en Giropay en in België gebruik je Mister Cash. Deze betaalmethoden maken het mogelijk dat je jouw betaling op eenvoudige en veilig wijze kunt doen in je vertrouwde bankomgeving.

Groei van betalingen via iDeal
In Nederland wordt de betaalmethode iDeal steeds populairder. Het blijkt dat in 2014 steeds meer betalingen via iDeal worden gemaakt en deze groei is voornamelijk te danken aan de betalingen via de smartphone. iDeal is daarmee de meest gebruikte betaalmethode voor aankopen via een smartphone.

Online beltegoed opwaarderen bij Recharge.com
Heb jij ook een smartphone en wil je eenvoudig en snel je beltegoed opwaarderen? Je kunt eenvoudig en snel je eigen beltegoed of dat van vrienden en familie opwaarderen bij Recharge.com. Deze website biedt de mogelijkheid om meer dan 300 providers op te waarderen in meer dan 70 landen. En om je bestelling af te rekenen kun je kiezen om af te rekenen met de populaire betaalmethode iDeal, of een van de andere bovenstaande betaalmethoden*!

*Op Recharge.com kun je enkel vanuit Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gebruik maken van de Maestro-betaalmethode.

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Google Home

  Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

  zakkenrollers

  Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

  Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

  Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

  Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

  Apple Pippin

  Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

  Talki

  Loes Milar, de vrouw die met haar nieuwe app mensen bij elkaar brengt lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters