Beursspeculanten en mensen met tatoeages beschadigen hun iPhone het vaakst

Mobiele telefoonverzekeraar Square Trade heeft cijfers bekendgemaakt over beschadigde iPhones. Drie groepen mensen springen eruit die het minst zuinig zijn op hun dure toestel: beursspeculanten, motorrijders en mensen met tatoeages.

Beursspeculanten en mensen met tatouages beschadigen hun iPhone het vaakst schermafbeelding 2012 12 14 om 133232

Dat blijkt althans uit onderzoek onder de eigen klantenkring van SquareTrade. Bovenaan de lijst van mensen die het meest een kapotte iPhone declareren bij de verzekeraar, staan de beursspeculanten. Bij die groep is de kans op een ongelukje met de iPhone veertig procent groter dan bij een gemiddelde telefoongebruiker.

‘Mensen met tatoeages’ vormen ook een risico voor hun eigen iPhone. Zij maken 25 procent meer brokken met hun toestel dan mensen zonder plaatjes op hun huid. En motorrijders komen op hetzelfde percentage.

Bij de beursspeculanten en de motorrijders zit een ongeluk altijd in een klein hoekje; als de koersen ineens dalen of juist stijgen, wil een zenuwachtige beursmakelaar wel eens zijn telefoon ongewenst een stukje laten vliegen. En motorrijders: dat ligt voor de hand. Bellen achter het stuur van een motor is vragen om brokken. Maar voor het hoge risico voor mensen met tatoeages weet SquareTrade geen verklaring te geven.

SquareTrade heeft bij zijn klanten op bepaalde vlakken eens doorgevraagd, en daar kwamen nog meer grappige cijfers uit. Mensen die vaker dan eenmaal per week seks hebben, beschadigen hun iPone vijftien procent vaker dan mensen die minder seksueel actief zijn.

Ook komt er iets weinig verrassends uit het onderzoek: mensen met een groot gezin of huisdieren lopen een iets grotere kans op een vernielde iPhone dan anderen.

SquareTrade is verrast door de resultaten van het eigen onderzoek. ”Wie kon vermoeden dat beursspeculanten en mensen met tattoos iets gemeen hebben met elkaar?” zegt marketingbaas Ty Shay van de verzekeraar.

Bron: All Things Digital

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters