Beursspeculanten en mensen met tatoeages beschadigen hun iPhone het vaakst

Mobiele telefoonverzekeraar Square Trade heeft cijfers bekendgemaakt over beschadigde iPhones. Drie groepen mensen springen eruit die het minst zuinig zijn op hun dure toestel: beursspeculanten, motorrijders en mensen met tatoeages.

Beursspeculanten en mensen met tatouages beschadigen hun iPhone het vaakst schermafbeelding 2012 12 14 om 133232

Dat blijkt althans uit onderzoek onder de eigen klantenkring van SquareTrade. Bovenaan de lijst van mensen die het meest een kapotte iPhone declareren bij de verzekeraar, staan de beursspeculanten. Bij die groep is de kans op een ongelukje met de iPhone veertig procent groter dan bij een gemiddelde telefoongebruiker.

‘Mensen met tatoeages’ vormen ook een risico voor hun eigen iPhone. Zij maken 25 procent meer brokken met hun toestel dan mensen zonder plaatjes op hun huid. En motorrijders komen op hetzelfde percentage.

Bij de beursspeculanten en de motorrijders zit een ongeluk altijd in een klein hoekje; als de koersen ineens dalen of juist stijgen, wil een zenuwachtige beursmakelaar wel eens zijn telefoon ongewenst een stukje laten vliegen. En motorrijders: dat ligt voor de hand. Bellen achter het stuur van een motor is vragen om brokken. Maar voor het hoge risico voor mensen met tatoeages weet SquareTrade geen verklaring te geven.

SquareTrade heeft bij zijn klanten op bepaalde vlakken eens doorgevraagd, en daar kwamen nog meer grappige cijfers uit. Mensen die vaker dan eenmaal per week seks hebben, beschadigen hun iPone vijftien procent vaker dan mensen die minder seksueel actief zijn.

Ook komt er iets weinig verrassends uit het onderzoek: mensen met een groot gezin of huisdieren lopen een iets grotere kans op een vernielde iPhone dan anderen.

SquareTrade is verrast door de resultaten van het eigen onderzoek. ”Wie kon vermoeden dat beursspeculanten en mensen met tattoos iets gemeen hebben met elkaar?” zegt marketingbaas Ty Shay van de verzekeraar.

Bron: All Things Digital

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters