‘Dit zijn bijna alle specificaties van de Samsung Galaxy S8’

Over een paar dagen gaan de Samsung Galaxy S8 en S8+ onthuld worden. De afgelopen tijd zijn er veel geruchten over de toestellen rondgegaan. Een Duitse website heeft nu wat specificaties die al bekend waren gelekt. Daarbij staan er ook nog wat kleine toevoegingen.

Geruchten over de Samsung Galaxy S8 en S8+

Samsung Galaxy S8De meeste specificaties die op de website WinFuture staan zijn al bekend. WinFuture heeft het allemaal op een rijtje gezet. Daarnaast heeft de website ook verschillende foto’s van de toestellen gelekt.

Scherm en camera

De Samsung Galaxy S8 zou een 5,8-inch Super Amoled-display van 2940 bij 1440 pixels krijgen. Dat is een schermverdeling van 18,5:9. Samsung belooft dat de beelden op het scherm een uitstekende scherpte krijgen en rijk van kleuren en details zullen zijn.

Net zoals de Galaxy S7 krijgt ook de Galaxy S8 een hoofdcamera die foto’s in 12 megapixel schiet. De voorcamera is ten opzichte van de voorganger verbeterd. Hij kan namelijk foto’s in 8 megapixel schieten. De Galaxy S7 schiet foto’s in 5 megapixel.

De hoofdcamera krijgt een f/1.7-diafragma, phase detectie en een laser autofocus. Deze twee autofocussystemen zorgen ervoor dat er snel en accuraat gefocust kan worden. Volgens de website zou de camera ook een optische beeldstabilisatie krijgen, maar er wordt niet van zekerheid gesproken.

Toegang tot telefoon

De nieuwe toestellen krijgen ook een irisscanner. De gebruikers zouden hiermee snel, gemakkelijk en betrouwbaar geïdentificeerd kunnen worden. De irisscanner zal naast de voorcamera geplaatst worden. De irisscanner zal mogelijk ook toegang geven tot beveiligde mappen van de gebruiker.

De smartphones blijven de vingerafdrukscanner behouden, alleen is het naar de achterkant verplaatst. Hiermee zouden er eventueel apps geopend en afgesloten kunnen worden.

Overige specificaties

Samsung Galaxy S8De toestellen krijgen waarschijnlijk de Snapdragon 835-processor of de Exynos 8895-processor. Daarnaast zou de Samsung Galaxy S8 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen hebben. Het opslaggeheugen kan tot 256 GB uitgebreid worden. De Galaxy S8 zou een batterijcapaciteit van 3000 mAh krijgen en de Galaxy S8 een batterijcapaciteit van 3500 mAh.

De toestellen krijgen een usb-c poort en kunnen waarschijnlijk ook draadloos opgeladen worden. Ook hebben de telefoons een IP68 certificering.

Volgens WinFuture worden de toestellen in het zwart, blauw, goud, grijs en zilver verkrijgbaar. De Samsung Galaxy S8 zal waarschijnlijk 799 euro kosten en de Samsung Galaxy S8+ 899 euro. De telefoons worden overmorgen onthuld. Wij zullen dan horen wat de nieuwe toestellen te bieden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. John -

    Mooi. snap alleen niet dat ze de batterij op 3000mah houden. snap best dat met goede configuratie de batterijduur verlengt kan worden, maar 3000 lijkt me vandaag de dag toch wel weinig

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S9

Je kunt de Samsung Galaxy S9 opladen met je… kleding? lees verder

Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

zweet

Vergeet vingerafdrukscanners en Face ID: zweet is de toekomst lees verder

Snapdragon 845

Vijf dingen die beter worden met Qualcomm’s Snapdragon 845 chipset lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters