Bill Gates: “Windows 8 wordt ons moment”

Bill Gates, de oprichter van Microsoft, heeft in een interview verklaard erg ingenomen te zijn met Windows 8 en ‘Windows 8 Phone’, zoals hij Windows Phone 8 consequent foutief aanduidde. Volgens Gates belichamen de nieuwe besturingssystemen de sleutel tot de toekomst.

Bill GatesDe mening van Bill Gates is niet echt verrassend; hij valt zijn eigen producten niet af. In het interview meldt hij het eens te zijn met CEO Steve Ballmer van Microsoft, die meldt dat Windows 8 een ‘product van kritisch belang’ dat ‘het beste’ combineert voor tablets en traditionele pc’s.

Gates speelt al weken met zijn eigen nieuwe Surfacetablet van Microsoft, en is bijzonder in zijn nopjes met het apparaat dat hij ‘ongelooflijk goed’ noemt. Hij meldt voorts te verwachten dat de consumenten ‘verbaasd zullen zijn over de energie’ die Microsoft in zijn nieuwe producten heeft gestoken en roept nog een keer dat Windows 8 de toekomst is voor het computeren.

Gates meldde te verwachten dat Windows Phone 8 en Windows 8 over een tijdje in elkaar zullen opgaan, zodat Microsoft voor alle apparaten een en hetzelfde besturingssysteem op de markt heeft.

Bron: CNET

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters