Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8

Het lijkt alsof er elke dag weer iets nieuws online opduikt over de aankomende Galaxy Note 8. Door alle gelekte informatie en renders zou je denken dat we onderhand al alles weten over wat Samsung’s volgende vlaggenschip te bieden heeft. Volgens nieuwe informatie zouden we echter alsnog iets over het hoofd hebben gezien. Of juist niet. De Note 8 zou namelijk vergezeld kunnen worden van speciale Bixby oordopjes.

Bixby oordopjes vs Apple AirPods

Koreaanse tech news website etnews kwam onlangs met het bericht dat Samsung bezig is met speciale oordopjes en dat deze op tijd klaar zou kunnen zijn voor de lancering van de Galaxy Note 8. De oordopjes zouden de communicatie met Samsungs virtuele assistent Bixby moeten vergemakkelijken en zou onder andere uitgerust zijn met gepatenteerde ruisonderdrukking technologie.

Een Samsung vertegenwoordiger heeft inderdaad het bestaan van de Bixby oordopjes geconfirmeerd, maar gaf daarbij aan dat het nog niet mogelijk was een lanceringsdatum bekend te maken. Met een dergelijke accessoire kan Samsung direct de concurrentie met Apple’s AirPods aangaan.

iPhone 8
De Apple AirPods

 

Lancering Galaxy Note 8 samen met Bixby accessoire?

Tot nu toe weten we dus alleen dat de Bixby oordopjes een echt product zijn, maar tasten we verder in het duister wat betreft de lancering, de prijs, het design en verdere specificaties. Als etnews het bij het rechte eind heeft en de accessoire inderdaad al klaar is wanneer de Note 8 wordt gelanceerd, zou het kunnen dat de handset geleverd wordt met de Bixby accessoire. Bij de afgelopen Galaxy toestellen was er, in ieder geval in Nederland, altijd een deal in combinatie met een abonnement, waarbij je een gratis VR headset kreeg. Het zou kunnen dat de VR headset bij de Note 8 wordt vervangen door de Bixby oordopjes.

Samsung Galaxy Note 8
Vermeende renders van de Samsung Galaxy Note 8

Bixby is watching you

Uiteraard zou de headset ook gewoon bedoeld kunnen zijn als losse accessoire. Als het aan Samsung ligt zal Bixby namelijk niet alleen in combinatie met smartphones gebruikt kunnen worden, maar zal de assistent alle apparaten in huis overnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

headphones

‘Google komt met Apple Airpods concurrent met Google Assistant’ lees verder

gerecyclede materialen Apple iPhone X

Plottwist: gelekte versie iOS 11 wijst op terugkeer van de iPod lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters