Xiaomi komt zeer binnenkort met gaming smartphone

Eind vorig jaar kondigde Razer zijn gaming smartphone aan om naadloos al je zware spelletjes mee te kunnen spelen.  Het ziet ernaar uit dat ze er binnenkort wat concurrentie bij krijgen van Black Shark. Deze dochtermaatschappij van Xiaomi richt zich op gamen en komt binnenkort ook met een eigen toestel.

Geen 120Hz? Geen gaming smartphone

Razer geeft aan de standaard in mobiel gamen te hebben neergezet met ’s werelds eerste smartphone met een 120Hz display. Trots laten ze op hun website weten : “als het geen 120Hz is, dan is het geen gaming telefoon“.

Verwacht wordt dat het Black Shark toestel ook met een 120Hz scherm komt, dus wat Razer zelf betreft zou het inderdaad een waardige gaming smartphone kunnen zijn.

Black Shark gaming smartphone

Uniek antenne design en discrete grafische kaart

Het toestel zou verder komen met een liquide koelsysteem, een uniek cross-spanning antenne design en een discrete grafische kaart. Verder wordt uiteraard de Snapdragon 845 als chipset verwacht.

Eerder lekten er al AnTuTu benchmark details van het Black Shark toestel, waaruit naar voren kwam dat er drie verschillende modellen uitgebracht zullen worden. Er zou een versie zijn met 6GB en 128GB aan opslagruimte. Daarnaast zouden er twee modellen zijn met 8GB RAM en 128GB of 256GB aan opslagruimte.

Black Shark gaming smartphone

Lancering op 13 april

Via onder andere de Chinese social media site Weibo zijn er wat foto’s van de gaming smartphone gelekt, maar de vraag is of dit inderdaad echte beelden van het toestel zijn. Er wordt over het algemeen vanuit gegaan dat het niet gaat om daadwerkelijke beelden van de Black Shark telefoon.

We zullen het gelukkig gauw genoeg weten. Black Shark heeft al uitnodigingen verstuurd voor het lanceringsevenement op 13 april.

Via: Pocketnow

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters