BlackBerry 10 krijgt haar eerste update voor de Z10

BlackBerry heeft bekendgemaakt dat een update is vrijgegeven voor BlackBerry 10. De update brengt vijf belangrijke wijzigingen met zich mee die de stabilisatie van het OS ten goede moet komen.

BlackBerry laat op haar blog weten dat de BlackBerry Z10 de update inmiddels draadloos binnen kan halen. De update heeft rugnummer 10.0.10.85 gekregen en brengt een aantal belangrijke verbeteringen mee. Allereerst is de algehele stabiliteit van het systeem verbeterd. Daarnaast is ook veel aandacht uitgegaan naar de snelheid en stabiliteit van applicaties van derden, zoals Facebook en Twitter. Hierdoor zouden apps van ontwikkelaars beter en sneller moeten lopen op de BlackBerry Z10.

Voorts is een bug met Google’s Gmail opgelost. Hierdoor wilden soms contacten en agenda’s niet goed syncen met het systeem. Ook zullen gesprekken en notificaties nu beter in de BlackBerry hub worden weergegeven. Ook de camera van de Z10 is onder handen genomen. Zo zullen de foto’s in het donker van betere kwaliteit zijn en tijdens het gebruiken van de flits zal dit eveneens een beter resultaat opleveren. Daarnaast is de batterijduur van het toestel volgens BlackBerry flink verbeterd.

De update wordt vanzelf door het toestel gedetecteerd. Dit valt ook handmatig te checken via het instellingenmenu.

BlackBerry Z10 zwart 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Predrag Matanovic -

  All About Phones, ik denk dat jullie de review flink zullen moeten aanpassen;-) Ik heb een aantal commentaren gelezen van gebruikers en het schijnt dat de verbeteringen significant zijn. Camera is beter, batterijduur is flink verbeterd en alles loopt soepeler en stabieler. Heel wat gebruikers zijn positief verrast met deze update. Volgens Blackberry hebben ze 60(!) verbeteringen aan gebracht aan de batterijduur. Kortom: ziet er indrukwekkend uit.

  1. Danijel -

   We hebben ook beloofd onze review aan te passen zodra het toestel in Nederland beschikbaar is. Dus tot die tijd wachten even af en op basis van de Nederlandse release passen we hem aan 🙂

   1. Predrag Matanovic -

    Ik denk dat dit verstandig is. Een hoop reviewers zijn, denk ik, te voorbarig geweest met hun oordeel. Vooral omdat de Z10 nog niet uit is in Nederland. Ik vond jullie review realistischer. Dit toestel wordt eentje om er echt rekening mee te houden. Zal in ieder geval een goede entree maken op de Nederlandse markt.

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters