'BlackBerry 9550 wordt de BlackBerry Storm 2'

Volgens de BGR zal de opvolger van de BlackBerry Storm als versienummer 9550 mee gaan krijgen. Daarnaast weet de site de eerste specificaties te melden van het toestel.

BlackBerry Storm 2 9550

De Amerikaanse website The BGR zou wat meer info hebben weten te ontfutselen over de BlackBerry Storm 2. Het toestel zou een Quad-band telefoon gaan worden met ondersteuning voor UMTS en HSDPA. Daarnaast zal er een 3.2-megapixelcamera op het toestel zitten met een vernieuwd touchscreen. Zo zou je het scherm niet meer hoeven in te drukken maar heeft de producent er voor gekozen om een normale touchscreen erin te stoppen zoals we die ook bij andere producenten kennen. De resolutie van het scherm zou 360×480 pixels zijn. De site weet nog te melden dat het toestel op het nieuwe BlackBerry 5 OS zal gaan lopen.

Onduidelijk is nog wanneer we het toestel precies kunnen gaan verwachten maar naar verwachting wordt dat Q4 van dit jaar. Eventuele prijzen en providers zijn nog onbekend maar naar verwachting zal Vodafone het toestel weer in Nederland gaan voeren.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters