'BlackBerry 9550 wordt de BlackBerry Storm 2'

Volgens de BGR zal de opvolger van de BlackBerry Storm als versienummer 9550 mee gaan krijgen. Daarnaast weet de site de eerste specificaties te melden van het toestel.

BlackBerry Storm 2 9550

De Amerikaanse website The BGR zou wat meer info hebben weten te ontfutselen over de BlackBerry Storm 2. Het toestel zou een Quad-band telefoon gaan worden met ondersteuning voor UMTS en HSDPA. Daarnaast zal er een 3.2-megapixelcamera op het toestel zitten met een vernieuwd touchscreen. Zo zou je het scherm niet meer hoeven in te drukken maar heeft de producent er voor gekozen om een normale touchscreen erin te stoppen zoals we die ook bij andere producenten kennen. De resolutie van het scherm zou 360×480 pixels zijn. De site weet nog te melden dat het toestel op het nieuwe BlackBerry 5 OS zal gaan lopen.

Onduidelijk is nog wanneer we het toestel precies kunnen gaan verwachten maar naar verwachting wordt dat Q4 van dit jaar. Eventuele prijzen en providers zijn nog onbekend maar naar verwachting zal Vodafone het toestel weer in Nederland gaan voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. maik -

  ik heb een vraag, weet iemand of de bb storm 2 9550 uitkomt in nederland of dat ze het houden bij de 9520.
  En of dat kpn hem ook gaat leveren.

 2. Bexx -

  Hi,

  Ik had wat problemen met de bold en wilde hem zo snel mogelijk kwijt, dus ik ging gister langs een Hi store en die zei dat ik het nog even moest uitzingen want einde van dit jaar komt er een nieuwe 'blackberry' uit dus ik kon in dec dit jaar al verlengen met dit toestel. Hi = KPN :Y;)

 3. Marc -

  Dat heb ik gevonden op deze site: http://www.blackberrystorm.nl/category/blackberry-nieuws/ naar beneden scrollen tot bericht: Blackberry storm 2..

  De ‘Storm 2′, waarvan nog onduidelijk is wat de definitieve naam wordt, moet eind dit jaar of begin volgend jaar op de markt komen, zei woordvoerder Alain Segond von Banchet van RIM tegen Tweakers.net. Tijdens de telecombeurs TeleVisie 2009, die deze week in Nieuwegein werd gehouden, zei hij dat “de eerste Storm alleen via Vodafone werd verkocht. De tweede zal in elk geval via KPN worden verkocht.”

  Gr

  1. Danijel -

   Dat zou nieuw zijn. En wat is je bron als ik vragen mag? Mocht je een valide bron hebben en anoniem willen blijven dan zou ik je willen vragen middels de nieuwstip formulier het even bij ons in te sturen 🙂

   1. v-power -

    Ik moet je helaas teleurstellen, Vodafone gaat het toestel leveren of ze wederom een alleenrecht hebben weet ik niet. En ik heb vogeltjes horen fluiten dat het vóór Q4 wordt. Begin volgend jaar zal wel heel erg laat worden gezien de Storm '1' niet meer wordt geproduceerd.

   2. Marc -

    Oke..uhmm hoe weet jij dat zo zeker dan..Ben namelijk ook bij KPN zelf langsgeweest en die bevestigden dat ook dat zij t toestel zouden leveren..en wat betekend Q4:P..

   3. Dominick -

    Q4 is het vierde kwartaal. Misschien wordt het gewoon een netwerkvrij toestel en gaan zowel KPN als Vodafone hem leveren 😉

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters