BlackBerry 9700 en de 9520 Storm 2 laten hun gezicht zien

Op een Duitse blog zijn weer nieuwe foto’s naar buiten gekomen van de BlackBerry Storm 2. Tegelijkertijd wist iemand in Amerika een foto te verkrijgen van de nieuwe BlackBerry 9700.

BlackBerry 9520 Storm 2

Op een Duitse blog is de BlackBerry Storm 2 wederom uitgelekt. Het toestel kennen we inmiddels van top tot teen, op een foto van het blog is echter ook iets opmerkelijks te zien. Er is een Wi-Fi-knop bijgekomen om de interne Wi-Fi-module te activeren. Eerder was het nog niet bekend of het toestel Wi-Fi zou gaan krijgen, al ging iedereen ervan uit dat dat wel het geval zou moeten zijn. Ook is het uiterlijk van het toestel nog een klein beetje aangepast en is het ingedrukte scherm weer teug van weggeweest. Volgens het blog gaat het hier om een productiemodel van de Storm 2 en zou het niet lang meer duren alvorens het toestel aangekondigd zal worden. De Storm 2 zou nog dit jaar in de winkels moeten belanden.

BlackBerry 9520 Storm 2

 

BlackBerry 9520 Storm 2

 

BlackBerry 9520 Storm 2

 

BlackBerry 9520 Storm 2

 

BlackBerry 9520 Storm 2

 

BlackBerry 9520 Storm 2

 

BlackBerry 9700

Naast de Storm 2 is er ook een nieuwe foto van de 9700 gelekt. Er is nog weinig bekend over het toestel maar wat wel al duidelijk is, is dat de trackball vervangen is door een trackpad zoals dat ook bij de 8520 het geval is. Daarnaast beschikt het toestel ook over UMTS en HSDPA waardoor het eigenlijk een geüpgradede versie is van de BlackBerry 8520. Het toestel zal ook naar T-Mobile gaan komen aangezien het toestel voorzien is van een T-Mobile-logo aan de onderkant.

Eventuele prijzen en levertijden van de BlackBerry 9700 kan de bron nog niet melden. Wel zou het toestel eind dit jaar of begin volgend jaar op de markt moeten gaan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters