BlackBerry beweert gezond te zijn

De nieuwe CEO van het Canadese BlackBerry heeft in een open brief aan zijn zakelijke klanten laten weten dat hij het bedrijf gezond acht en klaar is voor de toekomst. Hij verzekert de afnemers dat BlackBerry nergens heen zal gaan en nog altijd gelooft in het eigen platform en de strategie.

John Chen, die een maand geleden werd benoemd tot interim CEO van het Canadese bedrijf, wil met zijn open brief de recente negatieve berichten over zijn bedrijf in de media ontkrachten. Chen schrijft dat BlackBerry zal blijven bestaan als bedrijf en dat de infrastructuur en de diensten van het bedrijf veilig zijn. Het ‘te koop’-bord is neergehaald en BlackBerry gaat de toekomst optimistisch tegemoet, aldus de interim CEO.

Om in de toekomst het hoofd boven water te houden zal BlackBerry zich weer gaan focussen op de zakelijke gebruikers. Het is BlackBerry niet gelukt om voet aan de grond te krijgen op de consumentenmarkt dus ze zal de komende periode haar focus vrijwel compleet op de zakelijke gebruikers richten.

BlackBerry beweert gezond te zijn john chen 

Bron: BlackBerry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters