'BlackBerry BlackPad komt in november op de markt'

Volgens Bloomberg zal BlackBerry haar eerste tablet rond november op de markt gaan brengen. Het medium weet daarnaast te bestigen dat de tablet de BlackPad zal gaan heten.

De gerenomeerde uitgave van Bloomberg weet te melden dat BlackBerry inderdaad bezig is met een eigen tablet. Afgelopen weken zwellen de geruchten over een mogelijke tablet van de fabrikant sterk aan en eerder werd al duidelijk dat een mogelijke naam voor de tablet van RIM de BlackPad zou zijn. Bloomberg lijkt deze geruchten nu te kunnen bevestigen en weet op basis van goede bronnen te melden dat de tablet inderdaad de BlackPad-naam zal gaan dragen. Daarnaast zal het apparaat rond november op de markt gaan komen en voorzien zijn van de nieuwe BlackBerry OS 6 software die morgen in Amerika aangekondigd zal gaan worden.

De krant weet tot slot melding te maken van het feit dat er inderdaad via en Bluetooth-verbinding met een andere BlackBerry-telefoon geïnternet kan worden op de BlackPad. Het toestel zal zelf dus geen simkaart kunnen slikken of verbinden met een UMTS-netwerk. Wel zal er een Wifi optie in het apparaat zitten.

BlackBerry BlackPad

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hans Hertog -

  Volgens mij gaan tablets dit jaar enorm in opkomst komen. Apple heeft zijn ipad, Blackberry komt met deze [url=http://www.blackberryblackpad.nl/]Blackpad[/url], en zo komen samsung en LG ook nog dit jaar met tablets op de markt. Ik geloof er wel in.

 2. Niels -

  Ik ben blij dat Blackberry hier mee gaat beginnen. Tot op heden ben ik groot fan van hun producten. Betrouwbaar, gebruikersvriendelijk en goede integratiemogelijkheden. Ik kijk uit hiernaar.

  Heb weinig vertrouwen in apple/iphone/ipad. Dus blackberry gaat ze overtreffen vermoed ik!

 3. Rolo -

  Ja net zo triest als al die andere auto-merken die ook besloten een voertuig te maken ? Beter goed gejat dan slecht verzonnen? Wees nou maar blij dat je als consument mag kiezen 😉 je kiest uiteindelijk bij welk groepje je gaat horen… Ik kies graag voor het groepje met de blackpad want dat ligt gewoon veel beter in de mond!

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters