BlackBerry Bold 9700 wordt gefilmd – Update

Na een eerdere review van de BlackBerry Onyx, die nu door het leven gaat als de BlackBerry Bold 9700, zijn er heel wat veranderingen gemaakt in het toestel en de nieuwe 9700 is nu op film vastgelegd.

BlackBerry Bold 9700

Eerder schreven we al over een review van de BlackBerry Onyx, gemaakt door CrackBerry.com lang voor de aankondiging van het toestel. Inmiddels zijn we de nodige maanden verder en is het toestel nog steeds niet aangekondigd. In de tussentijd heeft RIM wel enkele wijzigingen gemaakt aan het toestel. Eerder was er al een foto van de vernieuwde Onyx opgedoken, maar toen hadden we de link naar de BlackBerry Onyx nog niet gemaakt en kenden we het toestel alleen als de BlackBerry 9700. Door een update van de review van de Onyx die iets later plaatsvond, werd de link tussen de twee toestellen wel gelegd en bleek de 9700 een nieuwe versie van de Onyx te zijn.

Nu, weer een kleine maand later, is er eindelijk wat meer bekend geworden over de BlackBerry Bold 9700 dankzij een nieuwe video. Daarin is het toestel uitgebreid te zien en ook vergeleken met een aantal van zijn broertjes. Uit de video blijkt wel dat de Bold 9700 de meest uitgebreide BlackBerry is op het moment, het toestel bevat ook de nieuwe trackpad van de Curve 8520 die onlangs voor Nederland gelanceerd werd en ook al door ons gepreviewd is. Wanneer de BlackBerry Bold 9700 eindelijk aangekondigd zal worden is nog niet bekend.

BlackBerry Bold 9700 Onyx back

 

Update op 8/9/2009 om 10:45:

Jammer genoeg is het filmpje van YouTube verwijderd. Dit omdat het filmpje de rechten van RIM zou schenden. Vooralsnog hebben we geen andere bron gevonden van dit filmpje waardoor ook wij het van de site hebben verwijderd aangezien er geen inhoud in de player was.

Bron: CrackBerry

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters