BlackBerry Bold en Curve weer te koop bij T-Mobile

Nadat verschillende sites online hebben geplaatst dat de BlackBerry Bold en BlackBerry Curve door T-Mobile uit de schappen gehaald zouden zijn, heeft RIM nu laten weten dat beide toestellen weer te koop zijn.

Even geleden meldden wij en enkele andere websites dat T-Mobile de BlackBerry Bold en BlackBerry Curve tijdelijk uit de schappen gehaald zou hebben. Een officiële statement van T-Mobile of Research In Motion, producent van BlackBerry, bleef echter uit.

Nu heeft RIM via een mailtje aan al haar persrelaties laten weten dat de toestellen inderdaad tijdelijk uit de verkoop waren gehaald. Dit zou komen door een storing in het T-Mobile netwerk en niet, zoals gedacht werd, door een software- of hardwarematige fout in de toestellen. RIM weet te melden dat het probleem door T-Mobile opgelost is en dat de toestellen vanaf vandaag weer gewoon in de winkels liggen. Omdat het niet om een fout in de toestellen zelf gaat, is een terugroepactie van T-Mobile dus niet nodig geweest en kan iedereen die in het verleden één van de betreffende toestellen gekocht heeft het toestel gewoon zonder problemen blijven gebruiken.

Afbeelding bold 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters