BlackBerry geeft OS 6 vrij voor de Bold 9700

Producent BlackBerry heeft haar langverwachte OS 6-update ook voor Nederlanders vrij gegeven. Via de computer-software van RIM kan men met een Bold 9700 updaten naar het nieuwe besturingssysteem.

Zo ontdekte All About Phones met een simlock-vrije Vodafone-smartphone. Zodra men de Bold 9700 aansluit op de computer, zal de software aangeven dat er een update beschikbaar is. Deze update brengt het nieuwe besturingssysteem van RIM naar de oud gedienden, iets wat vorig jaar al werd aangekondigd met de lancering van het nieuwe OS. In Amerika en Duitsland konden sommige consumenten al met specifieke netwerken al update, inmiddels lijkt Vodafone Nederland ook aan de beurt te zijn.

De update is uitsluitend met de computer-software te installeren en is gratis. Een OTA-update via de lucht is niet mogelijk aangezien de update 115MB groot is en ook de kernel aangepast is door RIM. De firmware heeft rugnummer 6.0.0 mee gekregen en ook verschillende applicaties zijn geüpdate.

BlackBerry OS 6 update Bold 9700

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. v-power -

    Dat was officieel niet mogelijk, zelfs onofficieel heeft het even geduurd tot er een update beschikbaar was.

  1. Danijel -

   404 Error – Page not found? Daarnaast staat in het artikel ook dat hij in sommige landen beschikbaar was, maar nog niet in Nederland.

   1. Danijel -

    Uhmz, hier staat hij er alleen voor Vodafone dus op.. Voor de andere, KPN en T-Mobile is het nog OS 5 🙂 Oftewel, t klopt wel dat hij alleen voor Vodafone uit is en aangezien RIM er zelf nog niets over gezegd heeft en iemand er over geschreven heeft, lijkt t aardig te kloppen wat hier staat. Of jij kunt een Nederlands artikel aandragen waardoor het al bekend was, dan geef ik je gelijk groot gelijk uiteraard!

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters