BlackBerry geeft OS 6 vrij voor de Bold 9700

Producent BlackBerry heeft haar langverwachte OS 6-update ook voor Nederlanders vrij gegeven. Via de computer-software van RIM kan men met een Bold 9700 updaten naar het nieuwe besturingssysteem.

Zo ontdekte All About Phones met een simlock-vrije Vodafone-smartphone. Zodra men de Bold 9700 aansluit op de computer, zal de software aangeven dat er een update beschikbaar is. Deze update brengt het nieuwe besturingssysteem van RIM naar de oud gedienden, iets wat vorig jaar al werd aangekondigd met de lancering van het nieuwe OS. In Amerika en Duitsland konden sommige consumenten al met specifieke netwerken al update, inmiddels lijkt Vodafone Nederland ook aan de beurt te zijn.

De update is uitsluitend met de computer-software te installeren en is gratis. Een OTA-update via de lucht is niet mogelijk aangezien de update 115MB groot is en ook de kernel aangepast is door RIM. De firmware heeft rugnummer 6.0.0 mee gekregen en ook verschillende applicaties zijn geüpdate.

BlackBerry OS 6 update Bold 9700

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. v-power -

    Dat was officieel niet mogelijk, zelfs onofficieel heeft het even geduurd tot er een update beschikbaar was.

  1. Danijel -

   404 Error – Page not found? Daarnaast staat in het artikel ook dat hij in sommige landen beschikbaar was, maar nog niet in Nederland.

   1. Danijel -

    Uhmz, hier staat hij er alleen voor Vodafone dus op.. Voor de andere, KPN en T-Mobile is het nog OS 5 🙂 Oftewel, t klopt wel dat hij alleen voor Vodafone uit is en aangezien RIM er zelf nog niets over gezegd heeft en iemand er over geschreven heeft, lijkt t aardig te kloppen wat hier staat. Of jij kunt een Nederlands artikel aandragen waardoor het al bekend was, dan geef ik je gelijk groot gelijk uiteraard!

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters