BlackBerry Gemini is geen product-lijn, maar de Curve 8520

Begin april was hier te lezen dat de BlackBerry Gemini niet één apparaat zou zijn, maar een hele productlijn. Dit blijkt allemaal niet waar te zijn, het toestel is een lid van de Curve-lijn en zal het modelnummer Curve 8520 krijgen. Ook de eerste foto’s van het toestel lekten uit.

BlackBerry Gemini Curve 8520

Op 6 april 2009 lekte er wat informatie uit over nieuwe toestellen van RIM, waarbij ook een gerucht naar boven kwam dat de BlackBerry Gemini niet één toestel zal zijn, maar een heel nieuwe lijn. Deze productlijn zou ter vervanging van de Curve-lijn of Pearl-lijn komen volgens de geruchten. Deze geruchten blijken echter niet waar te zijn, de BlackBerry Gemini is gewoon één toestel en valt binnen de Curve-line-up van BlackBerry. Het toestel zal een aantal nieuwe functies krijgen en de look is wat geüpdatete. De Gemini krijgt het typenummer BlackBerry Curve 8520 en het is niet bekend of en wanneer het toestel naar Nederland zal komen.

Onder de nieuwe functies van de BlackBerry 8520 valt een geheel nieuw soort trackballetje. Deze ‘optische trackball’ ziet eruit als een grote vierkante knop en zal waarschijnlijk ongeveer hetzelfde werken als de optische joystick die in veel Windows Mobile-telefoons te vinden is. De design-update van de Gemini omvat ten eerste het feit dat het toestel toetsen met een rubberen coating heeft, waardoor het geheel waarschijnlijk wat robuuster aan gaat voelen. Verder heeft RIM het glas over het scherm doorgetrokken over de navigatietoetsen van het toestel heen om het toestel een wat strakker uiterlijk te geven.

BlackBerry Gemini Curve 8520

 

BlackBerry Gemini Curve 8520

 

BlackBerry Gemini Curve 8520 back

 

BlackBerry Gemini Curve 8520 info

 

Bron: CrackBerry

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters