BlackBerry Gemini is geen product-lijn, maar de Curve 8520

Begin april was hier te lezen dat de BlackBerry Gemini niet één apparaat zou zijn, maar een hele productlijn. Dit blijkt allemaal niet waar te zijn, het toestel is een lid van de Curve-lijn en zal het modelnummer Curve 8520 krijgen. Ook de eerste foto’s van het toestel lekten uit.

BlackBerry Gemini Curve 8520

Op 6 april 2009 lekte er wat informatie uit over nieuwe toestellen van RIM, waarbij ook een gerucht naar boven kwam dat de BlackBerry Gemini niet één toestel zal zijn, maar een heel nieuwe lijn. Deze productlijn zou ter vervanging van de Curve-lijn of Pearl-lijn komen volgens de geruchten. Deze geruchten blijken echter niet waar te zijn, de BlackBerry Gemini is gewoon één toestel en valt binnen de Curve-line-up van BlackBerry. Het toestel zal een aantal nieuwe functies krijgen en de look is wat geüpdatete. De Gemini krijgt het typenummer BlackBerry Curve 8520 en het is niet bekend of en wanneer het toestel naar Nederland zal komen.

Onder de nieuwe functies van de BlackBerry 8520 valt een geheel nieuw soort trackballetje. Deze ‘optische trackball’ ziet eruit als een grote vierkante knop en zal waarschijnlijk ongeveer hetzelfde werken als de optische joystick die in veel Windows Mobile-telefoons te vinden is. De design-update van de Gemini omvat ten eerste het feit dat het toestel toetsen met een rubberen coating heeft, waardoor het geheel waarschijnlijk wat robuuster aan gaat voelen. Verder heeft RIM het glas over het scherm doorgetrokken over de navigatietoetsen van het toestel heen om het toestel een wat strakker uiterlijk te geven.

BlackBerry Gemini Curve 8520

 

BlackBerry Gemini Curve 8520

 

BlackBerry Gemini Curve 8520 back

 

BlackBerry Gemini Curve 8520 info

 

Bron: CrackBerry

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters