BlackBerry Gemini is geen product-lijn, maar de Curve 8520

Begin april was hier te lezen dat de BlackBerry Gemini niet één apparaat zou zijn, maar een hele productlijn. Dit blijkt allemaal niet waar te zijn, het toestel is een lid van de Curve-lijn en zal het modelnummer Curve 8520 krijgen. Ook de eerste foto’s van het toestel lekten uit.

BlackBerry Gemini Curve 8520

Op 6 april 2009 lekte er wat informatie uit over nieuwe toestellen van RIM, waarbij ook een gerucht naar boven kwam dat de BlackBerry Gemini niet één toestel zal zijn, maar een heel nieuwe lijn. Deze productlijn zou ter vervanging van de Curve-lijn of Pearl-lijn komen volgens de geruchten. Deze geruchten blijken echter niet waar te zijn, de BlackBerry Gemini is gewoon één toestel en valt binnen de Curve-line-up van BlackBerry. Het toestel zal een aantal nieuwe functies krijgen en de look is wat geüpdatete. De Gemini krijgt het typenummer BlackBerry Curve 8520 en het is niet bekend of en wanneer het toestel naar Nederland zal komen.

Onder de nieuwe functies van de BlackBerry 8520 valt een geheel nieuw soort trackballetje. Deze ‘optische trackball’ ziet eruit als een grote vierkante knop en zal waarschijnlijk ongeveer hetzelfde werken als de optische joystick die in veel Windows Mobile-telefoons te vinden is. De design-update van de Gemini omvat ten eerste het feit dat het toestel toetsen met een rubberen coating heeft, waardoor het geheel waarschijnlijk wat robuuster aan gaat voelen. Verder heeft RIM het glas over het scherm doorgetrokken over de navigatietoetsen van het toestel heen om het toestel een wat strakker uiterlijk te geven.

BlackBerry Gemini Curve 8520

 

BlackBerry Gemini Curve 8520

 

BlackBerry Gemini Curve 8520 back

 

BlackBerry Gemini Curve 8520 info

 

Bron: CrackBerry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. romy -

    ik wil heel erg graag z,n bb iedereen heeft die van me vrienden ik niet snik snik hoeveel kost die :S
    dus laat even weten of je hem verkoopt :Y

  2. v-power -

    De Curve 8520 is gewoon een low-end Curve, enige pluspunt is de optische trackpad, die bevalt heel erg goed en je hebt geen last meer van het balletje dat door stof zn werk niet meer goed doet. Dus hopen dat RIM in alle toekomstige toestellen het balletje vervangt door dit nieuwe optische trackpad.

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters