BlackBerry Gemini is geen product-lijn, maar de Curve 8520

Begin april was hier te lezen dat de BlackBerry Gemini niet één apparaat zou zijn, maar een hele productlijn. Dit blijkt allemaal niet waar te zijn, het toestel is een lid van de Curve-lijn en zal het modelnummer Curve 8520 krijgen. Ook de eerste foto’s van het toestel lekten uit.

BlackBerry Gemini Curve 8520

Op 6 april 2009 lekte er wat informatie uit over nieuwe toestellen van RIM, waarbij ook een gerucht naar boven kwam dat de BlackBerry Gemini niet één toestel zal zijn, maar een heel nieuwe lijn. Deze productlijn zou ter vervanging van de Curve-lijn of Pearl-lijn komen volgens de geruchten. Deze geruchten blijken echter niet waar te zijn, de BlackBerry Gemini is gewoon één toestel en valt binnen de Curve-line-up van BlackBerry. Het toestel zal een aantal nieuwe functies krijgen en de look is wat geüpdatete. De Gemini krijgt het typenummer BlackBerry Curve 8520 en het is niet bekend of en wanneer het toestel naar Nederland zal komen.

Onder de nieuwe functies van de BlackBerry 8520 valt een geheel nieuw soort trackballetje. Deze ‘optische trackball’ ziet eruit als een grote vierkante knop en zal waarschijnlijk ongeveer hetzelfde werken als de optische joystick die in veel Windows Mobile-telefoons te vinden is. De design-update van de Gemini omvat ten eerste het feit dat het toestel toetsen met een rubberen coating heeft, waardoor het geheel waarschijnlijk wat robuuster aan gaat voelen. Verder heeft RIM het glas over het scherm doorgetrokken over de navigatietoetsen van het toestel heen om het toestel een wat strakker uiterlijk te geven.

BlackBerry Gemini Curve 8520

 

BlackBerry Gemini Curve 8520

 

BlackBerry Gemini Curve 8520 back

 

BlackBerry Gemini Curve 8520 info

 

Bron: CrackBerry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. romy -

    ik wil heel erg graag z,n bb iedereen heeft die van me vrienden ik niet snik snik hoeveel kost die :S
    dus laat even weten of je hem verkoopt :Y

  2. v-power -

    De Curve 8520 is gewoon een low-end Curve, enige pluspunt is de optische trackpad, die bevalt heel erg goed en je hebt geen last meer van het balletje dat door stof zn werk niet meer goed doet. Dus hopen dat RIM in alle toekomstige toestellen het balletje vervangt door dit nieuwe optische trackpad.

Samsung Galaxy event

Tipster onthult belangrijke componenten Galaxy S9 handsets lees verder

Motorola Moto G5 Plus

5 redenen om (niet) voor de Motorola Moto G5 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters