BlackBerry haalt hard uit naar T-Mobile

In een open brief heeft BlackBerry-baas John Chen hard uitgehaald naar T-Mobile. De provider e-mailde een aanbod naar zijn BlackBerry-klanten om over te stappen op iPhones.

BlackBerry-CEO John Chen blijft langer chen

“Eind vorige week mailde T-Mobile een aanbieding naar zijn BlackBerry-klanten om over te stappen op de telefoons van een concurrent”, schrijft Chen. “Aangezien wij niet van tevoren op de hoogte waren van dit plan, kan ik alleen maar bedenken dat T-Mobile dit een geweldige aanbieding voor zijn BlackBerry-klandizie moet hebben gevonden. T-Mobile had zich niet erger kunnen vergissen.”

“Ik wil onze klanten bedanken voor hun loyaliteit. Dankzij Twitter-berichten, belletjes en reacties in blogs, hebben jullie T-Mobile een boodschap meegegeven die het niet kan negeren. Iedereen binnen BlackBerry waardeert dit. Het verschil met het gedrag van een bedrijf waar we al lang zaken mee doen had niet groter kunnen zijn.”

“Ik verzeker jullie: wij zijn ook woedend. Wat mij vooral schokte, is dat T-Mobile hier van tevoren niet met ons over sprak. Ook daarna niet. Terwijl het duidelijk een ongepaste en misselijkmakende marketingpromotie is.”

BlackBerry wil hun T-Mobile-klanten belonen. “Ik wil onze gebruikers enorm danken. Jullie passie motiveert ons dagelijks om onze koerswijziging goed te laten verlopen. Voor onze klanten die op het T-Mobile-netwerk zitten hebben we een aanbieding in de pijpleiding zitten die speciaal voor jullie wordt ontwikkeld. Houd ons in de gaten.”

“Tot slot, voor T-Mobile: ik wil jullie er aan herinneren dat onze samenwerking ver teruggaat en dat die ooit productief en winstgevend was voor zowel BlackBerry als T-Mobile. Ik hoop dat we onze gezamenlijke klanten weer goed kunnen dienen. Wij blijven optimistisch over onze toekomst.”

Bron: BlackBerry.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters