BlackBerry haalt hard uit naar T-Mobile

In een open brief heeft BlackBerry-baas John Chen hard uitgehaald naar T-Mobile. De provider e-mailde een aanbod naar zijn BlackBerry-klanten om over te stappen op iPhones.

BlackBerry-CEO John Chen blijft langer chen

“Eind vorige week mailde T-Mobile een aanbieding naar zijn BlackBerry-klanten om over te stappen op de telefoons van een concurrent”, schrijft Chen. “Aangezien wij niet van tevoren op de hoogte waren van dit plan, kan ik alleen maar bedenken dat T-Mobile dit een geweldige aanbieding voor zijn BlackBerry-klandizie moet hebben gevonden. T-Mobile had zich niet erger kunnen vergissen.”

“Ik wil onze klanten bedanken voor hun loyaliteit. Dankzij Twitter-berichten, belletjes en reacties in blogs, hebben jullie T-Mobile een boodschap meegegeven die het niet kan negeren. Iedereen binnen BlackBerry waardeert dit. Het verschil met het gedrag van een bedrijf waar we al lang zaken mee doen had niet groter kunnen zijn.”

“Ik verzeker jullie: wij zijn ook woedend. Wat mij vooral schokte, is dat T-Mobile hier van tevoren niet met ons over sprak. Ook daarna niet. Terwijl het duidelijk een ongepaste en misselijkmakende marketingpromotie is.”

BlackBerry wil hun T-Mobile-klanten belonen. “Ik wil onze gebruikers enorm danken. Jullie passie motiveert ons dagelijks om onze koerswijziging goed te laten verlopen. Voor onze klanten die op het T-Mobile-netwerk zitten hebben we een aanbieding in de pijpleiding zitten die speciaal voor jullie wordt ontwikkeld. Houd ons in de gaten.”

“Tot slot, voor T-Mobile: ik wil jullie er aan herinneren dat onze samenwerking ver teruggaat en dat die ooit productief en winstgevend was voor zowel BlackBerry als T-Mobile. Ik hoop dat we onze gezamenlijke klanten weer goed kunnen dienen. Wij blijven optimistisch over onze toekomst.”

Bron: BlackBerry.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters