BlackBerry haalt hard uit naar T-Mobile

In een open brief heeft BlackBerry-baas John Chen hard uitgehaald naar T-Mobile. De provider e-mailde een aanbod naar zijn BlackBerry-klanten om over te stappen op iPhones.

BlackBerry-CEO John Chen blijft langer chen

“Eind vorige week mailde T-Mobile een aanbieding naar zijn BlackBerry-klanten om over te stappen op de telefoons van een concurrent”, schrijft Chen. “Aangezien wij niet van tevoren op de hoogte waren van dit plan, kan ik alleen maar bedenken dat T-Mobile dit een geweldige aanbieding voor zijn BlackBerry-klandizie moet hebben gevonden. T-Mobile had zich niet erger kunnen vergissen.”

“Ik wil onze klanten bedanken voor hun loyaliteit. Dankzij Twitter-berichten, belletjes en reacties in blogs, hebben jullie T-Mobile een boodschap meegegeven die het niet kan negeren. Iedereen binnen BlackBerry waardeert dit. Het verschil met het gedrag van een bedrijf waar we al lang zaken mee doen had niet groter kunnen zijn.”

“Ik verzeker jullie: wij zijn ook woedend. Wat mij vooral schokte, is dat T-Mobile hier van tevoren niet met ons over sprak. Ook daarna niet. Terwijl het duidelijk een ongepaste en misselijkmakende marketingpromotie is.”

BlackBerry wil hun T-Mobile-klanten belonen. “Ik wil onze gebruikers enorm danken. Jullie passie motiveert ons dagelijks om onze koerswijziging goed te laten verlopen. Voor onze klanten die op het T-Mobile-netwerk zitten hebben we een aanbieding in de pijpleiding zitten die speciaal voor jullie wordt ontwikkeld. Houd ons in de gaten.”

“Tot slot, voor T-Mobile: ik wil jullie er aan herinneren dat onze samenwerking ver teruggaat en dat die ooit productief en winstgevend was voor zowel BlackBerry als T-Mobile. Ik hoop dat we onze gezamenlijke klanten weer goed kunnen dienen. Wij blijven optimistisch over onze toekomst.”

Bron: BlackBerry.com

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters