BlackBerry introduceert accessoire voor Powerpoint-presentaties

BlackBerry heeft bekendgemaakt dat het een nieuwe accessoire voor zijn telefoons op de markt gaat brengen waarmee gemakkelijk Powerpoint-presentaties gegeven kunnen worden. Het apparaat kan verbonden worden met zowel een VGA- als S-Video-aansluiting die veel gebruikt worden op beamers.

BlackBerry presenter

Tijdens de CES beurs in Amerika heeft ook de fabrikant RIM van zich laten horen. De fabrikant heeft voor zijn BlackBerry-telefoons een nieuwe accessoires geïntroduceerd die de doelgroep zeker moet gaan aanspreken. De BlackBerry Presenter is een apparaatje dat draadloos verbinding maakt met je BlackBerry en aan te sluiten is op een beamer door middel van een S-Video- of VGA-aansluiting. Het kastje meet slechts 86mm x 60mm x 23mm en zou volgens de specificaties moeiteloos overweg kunnen met de Powerpoint-animaties. De Presenter staat via Bluetooth in verbinding met een BlackBerry-telefoon die voorzien is van 4.6-software of hoger. Het kastje dient wel met de normale oplader aangesloten te worden op netstroom.

De prijs van de Presenter ligt rond de 199 dollar, omgerekend 140 euro. Het is nog niet bekend of het apparaat ook naar Nederland zal gaan komen maar duidelijk is wel dat het gretig aftrek zal vinden op de zakelijke markt.

BlackBerry presenter

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via