BlackBerry introduceert BB Music voor 5 dollar per maand

Producent RIM heeft zijn BlackBerry’s uitgerust met een nieuwe service genaamd BBM Music. Met BBM Music kunnen mensen via BlackBerry Messenger muziek streamen naar hun telefoon voor 5 dollar per maand.

Zoals verwacht heeft BlackBerry zijn eigen streaming-dienst bekendgemaakt. Vanaf het najaar kunnen BlackBerrybezitters een abonnement afsluiten bij de producent om zo muziek te streamen naar hun BlacKBerry-smartphone. De service gaat door het leven als BBM Music en leunt zwaar op het sociale aspect aangezien het regelrecht in BlackBerry Messenger ingebouwd is.

Voor 5 dollar in de maand kunnen mensen 50 nummers kiezen van alle grote muzieklabels. Vervolgens kunnen ze elke maand 25 tracks omruilen voor andere tracks die ze leuk vinden. Ook is er de mogelijkheid om via BlackBerry Messenger nummers te delen en de 50 favoriete nummers van vrienden te beluisteren. De bedoeling is dus dat je zo veel mogelijk vrienden krijgt die gebruik maken van de service, waardoor je zelf weer naar meer nummers kunt luisteren elke maand.

De service kan de 50 nummers ook offline opslaan zodat je niet constant verbonden hoeft te zijn met het internet. De service is nu beperkt beschikbaar in de VS, Canada en Engeland. Later dit jaar zal de service voor het grote publiek open gaan. De service zal later dit jaar ook naar Nederland komen.

BlacKBerry music

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters