BlackBerry introduceert BB Music voor 5 dollar per maand

Producent RIM heeft zijn BlackBerry’s uitgerust met een nieuwe service genaamd BBM Music. Met BBM Music kunnen mensen via BlackBerry Messenger muziek streamen naar hun telefoon voor 5 dollar per maand.

Zoals verwacht heeft BlackBerry zijn eigen streaming-dienst bekendgemaakt. Vanaf het najaar kunnen BlackBerrybezitters een abonnement afsluiten bij de producent om zo muziek te streamen naar hun BlacKBerry-smartphone. De service gaat door het leven als BBM Music en leunt zwaar op het sociale aspect aangezien het regelrecht in BlackBerry Messenger ingebouwd is.

Voor 5 dollar in de maand kunnen mensen 50 nummers kiezen van alle grote muzieklabels. Vervolgens kunnen ze elke maand 25 tracks omruilen voor andere tracks die ze leuk vinden. Ook is er de mogelijkheid om via BlackBerry Messenger nummers te delen en de 50 favoriete nummers van vrienden te beluisteren. De bedoeling is dus dat je zo veel mogelijk vrienden krijgt die gebruik maken van de service, waardoor je zelf weer naar meer nummers kunt luisteren elke maand.

De service kan de 50 nummers ook offline opslaan zodat je niet constant verbonden hoeft te zijn met het internet. De service is nu beperkt beschikbaar in de VS, Canada en Engeland. Later dit jaar zal de service voor het grote publiek open gaan. De service zal later dit jaar ook naar Nederland komen.

BlacKBerry music

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters