BlackBerry KickStart wordt de BlackBerry Pearl 8220

De eerste clamshell telefoon van BlackBerry genaamd de KickStart heeft een naamswijziging ondergaan naar de BlackBerry Pearl 8220. Het toestel kan elk moment worden bekendgemaakt door BlackBerry.

Inmiddels kent bijna iedereen wel de KickStart die onze site een beetje in de gaten houd. Het toestel is al veelvuldig uitgelekt en op het internet zijn al meerdere previews en zelfs reviews van het apparaat te vinden met het nodige beeldmateriaal erbij. Nu is opnieuw een nieuwe document uitgelekt waarop te zien is dat de KickStart een naamswijziging heeft ondergaan naar BlackBerry Pearl 8220. Dit zou erop kunnen duiden dat de Pearl 8220 binnenkort aangekondigd zal worden door RIM omdat het toestel klaar is voor de verkoop.

Naast het bovenstaande uitgelekte document is ook een ander document uitgelekt maar deze is het van de Amerikaanse T-Mobile. Hierop is te zien met wat voor dingen BlackBerry allemaal binnenkort komt. Zo zijn nieuwe kleuren van de Pearl te zien, de 8220 is erop te zien en natuurlijk de Javelin.

blackberry-pearl-8220-leak

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters