BlackBerry komt met muziek-accesoires

Fabrikant RIM heeft een nieuwe accessoires aangekondigd die makkelijk aan te sluiten is. Daarnaast werkt het apparaatje met NFC en Stereo Bluetooth.

De BlackBerry Music Gateway is de eerste accessoire van RIM die zowel over Stereo Bluetooth beschikt als over NFC. De laatste generatie BlackBerry-smartphones beschikt over een NFC-chip en kan op deze manier het apparaatje bedienen. De muziek zal middels Bluetooth naar het apparaat getransporteerd worden en als het apparaat aangesloten is op de stereo dan zal het probleem muziek afspelen.

De Music Gateway kan via hdmi of via een normaal audiokabeltje aangesloten worden aan de stereo of de televisie. Aangezien er wel een beperking is aan de afstand van van Stereo Bluetooth, kan de nieuwe muziekspeler tot een afstand van maximaal 9 meter werken. De smartphone van RIM zorgt ervoor dat de muziek daadwerkelijk gestreamd wordt, onduidelijk is nog of de Music Gateway ook met andere apparaten zal gaan werken van andere fabrikanten.

All About Phones is deze hele week aanwezig in Amerika voor BlackBerry World. De komende week zullen we live verslag doen vanaf de beurs met video’s en artikelen.

BlackBerry Music Gateway

 

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters