BlackBerry komt met software voor Apple Mac OS X

BlackBerry heeft via zijn blog bekendgemaakt bezig te zijn met een eigen PC Suite voor Apple Mac OS X. De software zal in september vrijgegeven gaan worden voor alle Apple-gebruikers met een BlackBerry-telefoon.

BlackBerry software voor OS X

BlackBerry richt zich vooral op de zakelijke gebruikers die veel mailen en beschikken over een BES-server van de producent of een Exchange-server. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die BlackBerry’s aan hun personeel geven omdat deze goed zouden werken met hun bedrijfsnetwerk. Gebruikers die een BlackBerry hebben aangeschaft of gekregen en die gebruik maken van iMac of MacBook konden tot nog toe hun telefoon niet synchroniseren met de pc. BlackBerry gaat daar nu verandering in brengen. Vanaf september zal de producent zijn eigen PC Suite beschikbaar gaan stellen voor OS X waardoor gebruikers alle iTunes-gegevens kunnen synchroniseren met hun telefoon. Zo kun je de contacten, e-mails en muziek synchroniseren tussen je Mac en je BlackBerry. Hierdoor weet de producent alle operating systems te ondersteunen hoewel het volwaardige Linux OS nog niet is inbegrepen.

De software zal in september vrijgegeven gaan worden door BlackBerry. De software zal in eerste instantie beperkte functionaliteit hebben maar in de loop van de tijd zal de functionaliteit uitgebreid gaan worden. RIM heeft laten weten alle BlackBerry’s te gaan ondersteunen met de nieuwe software. Je kunt voor updates omtrent dit onderwerp terecht op de speciale pagina van BlackBerry.

BlackBerry software voor OS X

 

BlackBerry software voor OS X

 

BlackBerry software voor OS X

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters