BlackBerry komt met software voor Apple Mac OS X

BlackBerry heeft via zijn blog bekendgemaakt bezig te zijn met een eigen PC Suite voor Apple Mac OS X. De software zal in september vrijgegeven gaan worden voor alle Apple-gebruikers met een BlackBerry-telefoon.

BlackBerry software voor OS X

BlackBerry richt zich vooral op de zakelijke gebruikers die veel mailen en beschikken over een BES-server van de producent of een Exchange-server. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die BlackBerry’s aan hun personeel geven omdat deze goed zouden werken met hun bedrijfsnetwerk. Gebruikers die een BlackBerry hebben aangeschaft of gekregen en die gebruik maken van iMac of MacBook konden tot nog toe hun telefoon niet synchroniseren met de pc. BlackBerry gaat daar nu verandering in brengen. Vanaf september zal de producent zijn eigen PC Suite beschikbaar gaan stellen voor OS X waardoor gebruikers alle iTunes-gegevens kunnen synchroniseren met hun telefoon. Zo kun je de contacten, e-mails en muziek synchroniseren tussen je Mac en je BlackBerry. Hierdoor weet de producent alle operating systems te ondersteunen hoewel het volwaardige Linux OS nog niet is inbegrepen.

De software zal in september vrijgegeven gaan worden door BlackBerry. De software zal in eerste instantie beperkte functionaliteit hebben maar in de loop van de tijd zal de functionaliteit uitgebreid gaan worden. RIM heeft laten weten alle BlackBerry’s te gaan ondersteunen met de nieuwe software. Je kunt voor updates omtrent dit onderwerp terecht op de speciale pagina van BlackBerry.

BlackBerry software voor OS X

 

BlackBerry software voor OS X

 

BlackBerry software voor OS X

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Novel Effect

Deze app brengt verhalen tot leven met geluid lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters