BlackBerry komt met software voor Apple Mac OS X

BlackBerry heeft via zijn blog bekendgemaakt bezig te zijn met een eigen PC Suite voor Apple Mac OS X. De software zal in september vrijgegeven gaan worden voor alle Apple-gebruikers met een BlackBerry-telefoon.

BlackBerry software voor OS X

BlackBerry richt zich vooral op de zakelijke gebruikers die veel mailen en beschikken over een BES-server van de producent of een Exchange-server. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die BlackBerry’s aan hun personeel geven omdat deze goed zouden werken met hun bedrijfsnetwerk. Gebruikers die een BlackBerry hebben aangeschaft of gekregen en die gebruik maken van iMac of MacBook konden tot nog toe hun telefoon niet synchroniseren met de pc. BlackBerry gaat daar nu verandering in brengen. Vanaf september zal de producent zijn eigen PC Suite beschikbaar gaan stellen voor OS X waardoor gebruikers alle iTunes-gegevens kunnen synchroniseren met hun telefoon. Zo kun je de contacten, e-mails en muziek synchroniseren tussen je Mac en je BlackBerry. Hierdoor weet de producent alle operating systems te ondersteunen hoewel het volwaardige Linux OS nog niet is inbegrepen.

De software zal in september vrijgegeven gaan worden door BlackBerry. De software zal in eerste instantie beperkte functionaliteit hebben maar in de loop van de tijd zal de functionaliteit uitgebreid gaan worden. RIM heeft laten weten alle BlackBerry’s te gaan ondersteunen met de nieuwe software. Je kunt voor updates omtrent dit onderwerp terecht op de speciale pagina van BlackBerry.

BlackBerry software voor OS X

 

BlackBerry software voor OS X

 

BlackBerry software voor OS X

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters