BlackBerry laat de 2.0-update voor de PlayBook los

Na een jaar vertraging heeft RIM de BlackBerry 2.0-update vrijgegeven voor de PlayBook. De update is vanaf de tablet zelf te downloaden en te installeren.

De update zelf is rond de 400MB groot en te installeren via het menu van de PlayBook. RIM heeft al eerder bekendgemaakt dat de nieuwe tablet eind februari dan eindelijk over de nieuwe software kan gaan beschikken. Volgens RIM brengt de update een aantal grote updates met zich mee. Zo zal de software ondermeer een agenda, adresboek en e-mailclient naar de PlayBook brengen.

De e-mailclient zal meerdere account gaan ondersteunen en zal het daarnaast mogelijk maken om alle accounts te combineren in één inbox. Ook zal de contacten-applicatie integratie kennen met sociale diensten zoals Facebook, Twitter en LinkedIn en deze informatie combineren. De fabrikant heeft verder een nieuwe versie van Bridge uitgebracht zodat het beter kan communiceren met een BlackBerry-smartphone. Daarnaast is er een aantal andere verbeteringen doorgevoerd met de update.

BlackBerry PlayBook 2.0-update

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mauricio -

  Om voort te borduren op de reactie van V-Power. Hoe kan een update een jaar vertraagd zijn voor een product dat pas verkrijgbaar is vanaf april vorig jaar? Komt een beetje tegenstrijdig over. Misschien zit ik er naast hoor maar dan lees ik het graag 😉

  Los van komt Blackberry inderdaad veel te laat met deze update. Destijds was de Playbook alleen maar interessant als je ook een Blackbarry mobiel hebt. Dat zal ook een reden zijn dat de verkoop enorm tegenviel

 2. v-power -

  Ik snap uit verschillende berichten van jullie al dat jullie negatief staan t.o.v. Blackberry. Maar om nou de 2.0 update een jaar vertraagd te noemen terwijl het product zelf niet eens een jaar op de markt is, is wel érg fout!

  1. Danijel -

   Uhmz, we staan niet negatief tov BlackBerry? Tegen geen een fabrikant 😕 Maar de software update is met een jaar vertraagd, das toch wel fors?

 3. CLB8421 -

  De update is niet bij iedereen +/- 400MB..
  Dit ligt waarschijnlijk aan de applicaties die men al had geinstalleerd of juist had geuninstalleerd…

  Ik lees hier en daar 360MB / 404MB / 505MB..

  Desalniettemin is het wel OS 2.0 :Y

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters