BlackBerry laat de 2.0-update voor de PlayBook los

Na een jaar vertraging heeft RIM de BlackBerry 2.0-update vrijgegeven voor de PlayBook. De update is vanaf de tablet zelf te downloaden en te installeren.

De update zelf is rond de 400MB groot en te installeren via het menu van de PlayBook. RIM heeft al eerder bekendgemaakt dat de nieuwe tablet eind februari dan eindelijk over de nieuwe software kan gaan beschikken. Volgens RIM brengt de update een aantal grote updates met zich mee. Zo zal de software ondermeer een agenda, adresboek en e-mailclient naar de PlayBook brengen.

De e-mailclient zal meerdere account gaan ondersteunen en zal het daarnaast mogelijk maken om alle accounts te combineren in één inbox. Ook zal de contacten-applicatie integratie kennen met sociale diensten zoals Facebook, Twitter en LinkedIn en deze informatie combineren. De fabrikant heeft verder een nieuwe versie van Bridge uitgebracht zodat het beter kan communiceren met een BlackBerry-smartphone. Daarnaast is er een aantal andere verbeteringen doorgevoerd met de update.

BlackBerry PlayBook 2.0-update

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mauricio -

  Om voort te borduren op de reactie van V-Power. Hoe kan een update een jaar vertraagd zijn voor een product dat pas verkrijgbaar is vanaf april vorig jaar? Komt een beetje tegenstrijdig over. Misschien zit ik er naast hoor maar dan lees ik het graag 😉

  Los van komt Blackberry inderdaad veel te laat met deze update. Destijds was de Playbook alleen maar interessant als je ook een Blackbarry mobiel hebt. Dat zal ook een reden zijn dat de verkoop enorm tegenviel

 2. v-power -

  Ik snap uit verschillende berichten van jullie al dat jullie negatief staan t.o.v. Blackberry. Maar om nou de 2.0 update een jaar vertraagd te noemen terwijl het product zelf niet eens een jaar op de markt is, is wel érg fout!

  1. Danijel -

   Uhmz, we staan niet negatief tov BlackBerry? Tegen geen een fabrikant 😕 Maar de software update is met een jaar vertraagd, das toch wel fors?

 3. CLB8421 -

  De update is niet bij iedereen +/- 400MB..
  Dit ligt waarschijnlijk aan de applicaties die men al had geinstalleerd of juist had geuninstalleerd…

  Ik lees hier en daar 360MB / 404MB / 505MB..

  Desalniettemin is het wel OS 2.0 :Y

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters