BlackBerry lanceert BlackBerry 10 op 30 januari

BlackBerry heeft bekendgemaakt dat het nieuwe BB 10 OS op 30 januari 2013 wort gelanceerd. Tegelijk met twee nieuwe smartphones die erop lopen.

BlackBerry 10 L en N

Het persbericht van RIM is door Crackberry geplaatst en inmiddels ook op onze redactie ontvangen. Het nieuwe systeem van de fabrikant, genaamd BlackBerry 10, zal officieel op 30 januari 2013 het levenslicht gaan zien. RIM laat in het persbericht weten dat op die dag in meerdere landen het nieuwe systeem gelanceerd zal gaan worden. Volgens RIM zal niet alleen BlackBerry 10 het levenslicht gaan zien, maar ook meteen twee smartphones die op het nieuwe OS gaan lopen.

BlackBerry zal tijdens het evenement bekend gaan maken wanneer de smartphones beschikbaar zullen worden. De verwachting is dat ze in februari of maart daadwerkelijk in de winkels komen te liggen. De twee apparaten waarover RIM in het persbericht spreekt, zullen waarschijnlijk de L-serie zijn en de N-serie. De N-serie zal de opvolger van de Bold 9900 gaan worden die zowel over een touchscreen als over een toetsenbord beschikt. De L-serie zal gestalte krijgen in de vorm van de London, een full touch-smartphone die inmiddels al veelvuldig is uitgelekt.

Onze preview van BlackBerry 10 kun je in de onderstaande video aanschouwen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters