BlackBerry lanceert vandaag App World

BlackBerry heeft vanochtend zijn eigen applicatiewinkel gelanceerd genaamd App World. Ontwikkelaars zullen zich vanaf vandaag kunnen inschrijven om applicaties voor de online winkel te ontwikkelen.

BlackBerry App World prijzen

Dat BlackBerry intern een grote mol heeft was al tijden duidelijk aangezien bijna elk nieuw toestel vroegtijdig uitlekt. Inmiddels is ook al bijna alles bekend over hun nog te lanceren appstore en gisteren is opnieuw nieuws naar buiten gekomen over de online winkel van de producent. Volgens de bron zal BlackBerry later vandaag App World lanceren, waarmee gelijk de nieuwe naam voor de online applicatiewinkel bekend wordt. Inmiddels is de development site vanochtend online gegaan waar informatie over App World al te lezen valt. De site is vooral bedoeld voor ontwikkelaars, aangezien zij zich daar zullen kunnen inschrijven om mee te doen aan het ontwikkelprogramma van BlackBerry. Inmiddels is ook de prijsstelling van de te verkopen applicaties bekendgemaakt. Naast de gratis applicaties kunnen ontwikkelaars maximaal 9,09 euro vragen voor een applicatie via App World. Het is dus niet zo dat ontwikkelaars een eigen prijskaartje aan een applicatie kunnen hangen zoals in de App Store van Apple.

Gebruikers zullen zich waarschijnlijk ook binnenkort kunnen inschrijven om een update te krijgen als App World live gezet wordt door BlackBerry. Wanneer dit precies zal gebeuren is nog onduidelijk op dit moment.

BlackBerry App World

 

Bron: Tmcnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters