BlackBerry lanceert vandaag App World

BlackBerry heeft vanochtend zijn eigen applicatiewinkel gelanceerd genaamd App World. Ontwikkelaars zullen zich vanaf vandaag kunnen inschrijven om applicaties voor de online winkel te ontwikkelen.

BlackBerry App World prijzen

Dat BlackBerry intern een grote mol heeft was al tijden duidelijk aangezien bijna elk nieuw toestel vroegtijdig uitlekt. Inmiddels is ook al bijna alles bekend over hun nog te lanceren appstore en gisteren is opnieuw nieuws naar buiten gekomen over de online winkel van de producent. Volgens de bron zal BlackBerry later vandaag App World lanceren, waarmee gelijk de nieuwe naam voor de online applicatiewinkel bekend wordt. Inmiddels is de development site vanochtend online gegaan waar informatie over App World al te lezen valt. De site is vooral bedoeld voor ontwikkelaars, aangezien zij zich daar zullen kunnen inschrijven om mee te doen aan het ontwikkelprogramma van BlackBerry. Inmiddels is ook de prijsstelling van de te verkopen applicaties bekendgemaakt. Naast de gratis applicaties kunnen ontwikkelaars maximaal 9,09 euro vragen voor een applicatie via App World. Het is dus niet zo dat ontwikkelaars een eigen prijskaartje aan een applicatie kunnen hangen zoals in de App Store van Apple.

Gebruikers zullen zich waarschijnlijk ook binnenkort kunnen inschrijven om een update te krijgen als App World live gezet wordt door BlackBerry. Wanneer dit precies zal gebeuren is nog onduidelijk op dit moment.

BlackBerry App World

 

Bron: Tmcnet

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters