BlackBerry lanceert vandaag App World

BlackBerry heeft vanochtend zijn eigen applicatiewinkel gelanceerd genaamd App World. Ontwikkelaars zullen zich vanaf vandaag kunnen inschrijven om applicaties voor de online winkel te ontwikkelen.

BlackBerry App World prijzen

Dat BlackBerry intern een grote mol heeft was al tijden duidelijk aangezien bijna elk nieuw toestel vroegtijdig uitlekt. Inmiddels is ook al bijna alles bekend over hun nog te lanceren appstore en gisteren is opnieuw nieuws naar buiten gekomen over de online winkel van de producent. Volgens de bron zal BlackBerry later vandaag App World lanceren, waarmee gelijk de nieuwe naam voor de online applicatiewinkel bekend wordt. Inmiddels is de development site vanochtend online gegaan waar informatie over App World al te lezen valt. De site is vooral bedoeld voor ontwikkelaars, aangezien zij zich daar zullen kunnen inschrijven om mee te doen aan het ontwikkelprogramma van BlackBerry. Inmiddels is ook de prijsstelling van de te verkopen applicaties bekendgemaakt. Naast de gratis applicaties kunnen ontwikkelaars maximaal 9,09 euro vragen voor een applicatie via App World. Het is dus niet zo dat ontwikkelaars een eigen prijskaartje aan een applicatie kunnen hangen zoals in de App Store van Apple.

Gebruikers zullen zich waarschijnlijk ook binnenkort kunnen inschrijven om een update te krijgen als App World live gezet wordt door BlackBerry. Wanneer dit precies zal gebeuren is nog onduidelijk op dit moment.

BlackBerry App World

 

Bron: Tmcnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters