BlackBerry maakt de Z30 wereldkundig

BlackBerry heeft plots de BlackBerry Z30 aangekondigd. De 5″-smartphone beschikt over een dualcore-processor en een Super Amoled-scherm.

Volgens de fabrikant is de Z30 een high-end smartphone op basis van BlackBerry 10.2. De smartphone was al veelvuldig uitgelekt en is nu wereldkundig gemaakt. De fabrikant belooft dat de smartphone voor het eind van de maand in Europa de verkoop in gaat. De prijs is nog niet vrijgegeven door de fabrikant en BlackBerry Nederland kan nog niet zeggen hoeveel het toestel gaat kosten en wanneer hij naar Nederland zal komen.

De BlackBerry Z30 beschikt over een 5″-scherm met een 720p resolutie en een Super Amoled-paneel. De dualcore-processor van Qualcomm werkt op 1.7GHz en dit tezamen met de 2880mAh batterij moet ervoor zorgen dat de telefoon ongeveer 25 uur mee gaat op een enkele lading. Het apparaat beschikt daarnaast over 1GB aan ram en een 8-megapixelcamera die in 1080p video’s kan gaan opnemen.

Nieuw is dat de Z30 geleverd wordt met BlackBerry 10.2-software. Dankzij deze update wordt het ondermeer mogelijk om notificaties weer te geven aan de bovenkant van het scherm. Ook is de BlackBerry Hub flink uitgebreid, zo beloof de fabrikant. Tot slot beschikt de Z30 ook over BlackBerry Natural Sound wat inhoudt dat er twee speakers aan de onderkant van het toestel zijn geplaatst die beter geluid moeten produceren.

BlackBerry Z30 
BlackBerry Z30 
BlackBerry Z30 
BlackBerry Z30 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters