BlackBerry maakt prijs PlayBook bekend

BlackBerry heeft de prijzen bekend gemaakt van haar eerste tablet. De Wifi-versie van de PlayBook heeft een vanaf prijs van 499 dollar en gaat daarmee de directe concurrentie aan met de Apple iPad 2.

Fabrikant RIM staat op het punt om van haar BlackBerry-lijn de eerste tablet uit te gaan brengen. Vanaf 19 april kunnen consumenten in Amerika de tablet kopen die voorzien is van het nieuwe QNX OS van Rim. De 16GB variant met alleen Wifi zal 499 dollar gaan kosten ende 7-inch tablet is daarmee even duur als de Apple iPad 2. Voor twee keer zoveel geheugen betaalt men nog eens 100 dollar extra en nog eens het dubbele geheugen is 700 dollar waard.

De 3G-variant en de CDMA-variant van de PlayBook hebben nog geen prijs gekregen in Amerika aangezien deze door providers verkocht zal gaan worden. De PlayBook zal dan alleen in combinatie met een abonnement over de toonbank rollen en de drie grote spelers in de VS moeten hiervoor nog prijzen bekend maken.

De verwachting is dat de PlayBook rond de zomer in Europa zal gaan landen. Vlak voor de zomer zal Engeland naar verwachting de eerste zijn die van de tablet gebruik kan maken en later ook Nederland en andere landen in de EU. Prijzen voor ons continent zijn nog niet bekend gemaakt door RIM.

BlackBerry PlayBook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters