Teaser bevestigt onthulling Blackberry ‘Mercury’ op 25 februari

In een officieel uitziende teaser wordt onthuld wanneer de nieuwste Blackberry telefoon zal worden gelanceerd: de BlackBerry Mercury. Volgens de informatie in de teaser zal dat gebeuren op 25 februari om 7 uur ’s middags in Barcelona. Dit is een persdag van het Mobile World Congress, een paar dagen voor het evenement zelf. Helaas geeft de teaser verder geen informatie over de prijs van het toestel.

Officieel door ontbreken Mercury codenaam

De reden waarom de teaser officieel oogt is het ontbreken van het woord Mercury. Hoewel de meeste mensen en zelfs Blackberry zelf verwijzen naar het toestel als de Blackberry Mercury, betreft dit slechts de codenaam van de telefoon. De echte naam van het toestel zal waarschijnlijk pas onthuld worden tijdens de officiële aankondiging. Dat is natuurlijk, tenzij de naam in de tussentijd nog uitlekt.

Blackberry Mercury

Specificaties Blackberry Mercury

De geruchten vertellen dat de Mercury zal komen met een 4.5 inch display met een beeldverhouding van 4:3. Verder zal de telefoon aangedreven worden door een Snapdragon 625 processor in combinatie met een Adreno 506 GPU en 3GB RAM. Aan de voorkant zou het toestel een 8 megapixel camera moeten hebben. En de achterkant zou gesierd worden door een 18 megapixel lens. Dit zouden dezelfde sensoren zijn, welke bij de Google Pixel en Google Pixel XL zijn gebruikt. Blackberry heeft voor het nieuwe toestel gekozen voor de klassieke look van het bedrijf.  De telefoon komt namelijk met een fysiek QWERTY toetsenbord. In de spatiebalk zou een vingerafdrukscanner zijn geïncorporeerd. Verder zal er een USB Type-C poort aanwezig zijn en wordt de Mercury geleverd met een 3400mAh batterij.

Bron: PriceRaja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters