Teaser bevestigt onthulling Blackberry ‘Mercury’ op 25 februari

In een officieel uitziende teaser wordt onthuld wanneer de nieuwste Blackberry telefoon zal worden gelanceerd: de BlackBerry Mercury. Volgens de informatie in de teaser zal dat gebeuren op 25 februari om 7 uur ’s middags in Barcelona. Dit is een persdag van het Mobile World Congress, een paar dagen voor het evenement zelf. Helaas geeft de teaser verder geen informatie over de prijs van het toestel.

Officieel door ontbreken Mercury codenaam

De reden waarom de teaser officieel oogt is het ontbreken van het woord Mercury. Hoewel de meeste mensen en zelfs Blackberry zelf verwijzen naar het toestel als de Blackberry Mercury, betreft dit slechts de codenaam van de telefoon. De echte naam van het toestel zal waarschijnlijk pas onthuld worden tijdens de officiële aankondiging. Dat is natuurlijk, tenzij de naam in de tussentijd nog uitlekt.

Blackberry Mercury

Specificaties Blackberry Mercury

De geruchten vertellen dat de Mercury zal komen met een 4.5 inch display met een beeldverhouding van 4:3. Verder zal de telefoon aangedreven worden door een Snapdragon 625 processor in combinatie met een Adreno 506 GPU en 3GB RAM. Aan de voorkant zou het toestel een 8 megapixel camera moeten hebben. En de achterkant zou gesierd worden door een 18 megapixel lens. Dit zouden dezelfde sensoren zijn, welke bij de Google Pixel en Google Pixel XL zijn gebruikt. Blackberry heeft voor het nieuwe toestel gekozen voor de klassieke look van het bedrijf.  De telefoon komt namelijk met een fysiek QWERTY toetsenbord. In de spatiebalk zou een vingerafdrukscanner zijn geïncorporeerd. Verder zal er een USB Type-C poort aanwezig zijn en wordt de Mercury geleverd met een 3400mAh batterij.

Bron: PriceRaja

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters