BlackBerry OS 10.2 vanaf deze week beschikbaar

BlackBerry begint deze week met de uitrol van de tweede grote update van haar BlackBerry 10-besturingsysteem. Gebruikers die over een BlackBerry Z10, Q10 of Q5-smartphone beschikken zullen de over-the-air update kunnen installeren zodra de providers de update beschikbaar stellen. De update zal onder andere de Lock Screen-notificaties introduceren, BlackBerry Messenger vanuit elke app beschikbaar maken en het toetsenbord gebruiksvriendelijker maken.

Met BlackBerry OS 10.2 zal het mogelijk zijn om vanuit elke applicatie te reageren op BlackBerry Messenger berichten. Zodra er een bericht binnen komt via de service zal er een preview verschijnen waar meteen op gereageerd kan worden. Dezelfde functionaliteit werkt ook voor SMS- en e-mailberichten. Ook zullen notificaties, sms-, e-mail- en BBM-berichten terug te vinden zijn op het lockscreen.

De substantiële update brengt nog meer functionaliteit met zich mee. Zo zal de nieuwe Priority Hub er voor zorgen dat de belangrijkste berichten bovenaan de inbox verschijnen. Ook is het toetsenbord verbeterd, krijgt de BBM Video-functie betere audiokwaliteit en is het makkelijker om bestanden te delen. De fabrikant heeft een complete lijst met veranderingen op haar website gepubliceerd.

De gratis update zal vanaf deze week beschikbaar zijn in het overgrote deel van de wereld. Slechts in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika is de update later beschikbaar waarbij de VS zelfs moet wachten tot de winter om de nieuwe versie te kunnen downloaden. BlackBerry heeft installatie-instructies voor de update op haar website gepubliceerd.

BlackBerry OS 10.2 vanaf deze week beschikbaar lock screen notifications 
Lockscreen
BlackBerry OS 10.2 vanaf deze week beschikbaar instant previews 
BBM Preview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters