BlackBerry OS 6 lekt uit voor de Bold 9700 en Curve 9300

Een forum dat toegang heeft tot de interne software van RIM heeft de eerste stabiele versie van BlackBerry OS 6 verkregen voor de Bold 9700 en Curve 3G 9300. De software is nog niet helemaal af en flashen geschiedt op eigen risico, meldt de bron.

BlacKBerry OS 6

De website van Crackberry staat erom bekend dat ze vaak vroegtijdig informatie van RIM naar buiten weten te brengen. Ook zijn ze er niet vies van om software die nog in beta-status is bij RIM naar buiten te brengen, zodat gebruikers deze zelf vroegtijdig kunnen flashen.

RIM kondigde kort na de aankondiging van BlacKBerry OS 6 al aan dat de Bold 9700 een update tegemoet kan zien maar gaf niet aan wanneer precies gebruikers er naar uit konden gaan kijken. Echter nu is al een vroege beta gelekt van OS 6 voor de Bold 9700. De software bevat nog wel een flink aantal vooral kleine bugs dus het lijkt niet erg verstandig om het te gebruiken. Wel is hiermee duidelijk dat RIM druk bezig is om de nieuwe software klaar te maken voor het best verkopende toestel van Nederland.

Naast de Bold krijgt ook de nieuwe Curve 3G een dergelijke upgrade en ook hiervoor is de eerste vroege beta al uitgelekt. Weliswaar bevat deze wat minder bugs dan bij de Bold maar nog steeds geldt dat we mensen het niet kunnen aanraden om het zelf te flashen. Onduidelijk is wat eventueel de gevolgen kunnen zijn voor de smartphones.

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters