'BlackBerry overweegt zich zelf van de beurs te halen'

Volgens interne bronnen binnen BlackBerry overweegt het bedrijf momenteel om zich zelf van de beurs te laten halen. Hierdoor kan het bedrijf makkelijker en sneller haar eigen strategie uitvoeren zonder geklaag van aandeelhouders.

Reuters weet te melden dat interne bronnen binnen BlackBerry vernomen hebben dat de directie van het bedrijf momenteel overweegt om het bedrijf van de beurs te halen. BlackBerry is momenteel rond de 3.6 miljard euro waard, aldus de huidige aandelenkoers van het bedrijf. Het bedrijf probeert haar eigen strategie uit te voeren sinds het aantreden van de nieuwe CEO maar ondervindt veel hinder van aandeelhouders die op hun beurt van mening zijn dat het bedrijf niet snel genoeg actie onderneemt.

Reuters laat weten dat er momenteel nog geen deal is die het bedrijf van de beurs kan halen. Er zal een bod moeten komen van een ander bedrijf op de aandelen van BlackBerry alvorens het van de beurs gehaald kan worden. Een andere optie is dat het wordt overgenomen door een concurrent. Naar verluid staat de fabrikant hiervoor ook open om zo de continuïteit te kunnen waarborgen. Er lijken momenteel echter geen kapers op de kust te zijn, daar waar eerder Lenovo, LG en Samsung in verband werden gebracht met een eventuele overname van BlackBerry.

BlackBerry Z10 zwart 
BlackBerry Z10
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters