'BlackBerry PlayBook landt eind juni in Nederland'

De BlackBerry PlayBook zal eind juni in Nederland verkrijgbaar zijn, zo heeft All About Phones van een welingelichte bron vernomen. Ook de Motorla Xoom zal al vanaf mei in Nederland verkrijgbaar zijn.

Volgens een bekende retailer in Nederland zal de langverwachte BlackBerry PlayBook vanaf eind juni in Nederland beschikbaar zijn. De retailer, die zijn verhaal aan All About Phones wist te vertellen, meld dat de normale versie, de PlayBook zonder 3G, vanaf eind juni beschikbaar zal zijn met een eventuele uitloop naar begin juli. Prijzen kon de retailer nog niet noemen maar duidelijk was wel dat deze rond het niveau van de Apple iPad gesteld zullen worden.

BlackBerry Nederland kon nog niet bevestigen of de PlayBook daadwerkelijk in juni beschikbaar zal zijn in ons land. Een medewerker van de producent wist tijdens de Televisiebeurs te melden dat de producent nog in gesprek is met partijen om het apparaat te voeren in ons land. Desondanks staat er nog geen definitieve datum vast voor de PlayBook in Nederland. Ook over de prijs kon de medewerkers nog niets melden. Desondanks weet de bron van All About Phones met grote zekerheid te melden dat de PlayBook binnen twee maanden verkrijgbaar zal zijn in ons land.

Naast de PlayBook wist de retailer ook aan te geven dat de Motorola Xoom eind april, begin mei, in Nederland beschikbaar zal zijn. Het gaat hier om zowel de 3G-versie als de Wifi-variant van de Xoom. Ook prijzen voor deze tablet zijn onbekend en Motorla Mobile heeft momenteel geen woordvoerders meer in Nederland waardoor we de fabrikant niet meer om een reactie kunnen vragen.

Onze eerste ervaring met de BlackBerry PlayBook kun je hier terug lezen. Onze ervaring met de Motorola Xoom is hier terug te vinden.

BlackBerry PlayBook

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. PlayBookNieuws -

    Als toevoeging aan jullie bericht. Vorige week meldde een woordvoerder van Research in Motion ons dat de PlayBook in het tweede kwartaal van dit jaar in ons land geintroduceerd zal worden. Dat betekent dat de lancering in Nederland nog in juni plaats zal vinden en niet in juli.

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters