BlackBerry Playbook vanaf 16 juni verkrijgbaar bij BelCompany – Update

Een woordvoerder van BelCompany heeft tijdens diens tablet evenement bevestigd dat de BlackBerry Playbook vanaf 16 juni beschikbaar is bij de keten. De Playbook zal zowel bij BelCompany als bij The Phone House vanaf 16 juni verkrijgbaar zijn in ons land.

Vorige maand wist All About Phones te melden dat een grote retailer in Nederland vanaf eind juni de BlackBerry Playbook in Nederland zal gaan leveren. Inmiddels heeft een medewerker van BelCompany dit bevestigt tijdens een evenement dat de retailers in Amsterdam organiseerde eerder op de dag. De manager van BelCompany wist aan te geven dat de PlayBook vanaf 16 juni bij de keten beschikbaar zal zijn. Daarnaast zal niet veel later ook The Phone House de tablet gaan vieren en andere retailers.

Op de website van de keten is enkel nog een inschrijfpagina te vinden met informatie over de Playbook. Echter ontbreekt er nog een datum en een prijs voor het apparaat. Eerder wist ook Roy Peeters, Channel manager bij BlackBerry Nederland, in het telecom vakblad Connexie te vertellen dat de tablet in juni verkrijgbaar zal zijn. De BlackBerry PlayBook tablet met ingebouwde Wi-Fi zal beschikbaar zijn in 16GB, 32GB en 64GB modellen, voor de prijs van €479, €579 en €679 respectievelijk.

Onze eerste ervaring met de BlackBerry Playbook kun je hier lezen. Hieronder kun je onze video review van deze tablet terug kijken.

Update 26/05/2011 om 9 uur:

BlackBerry heeft inmiddels de prijzen bekend gemaakt van de Nederlandse PlayBook.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters