BlackBerry Storm niet revolutionair

Volgens de eerste reviews van de BlackBerry Storm, is het een prima toestel. Het revolutionaire toestel dat het zou moeten zijn, is het echter niet.

De BlackBerry storm ligt sinds vandaag in de winkels, maar verschillende reviewers hebben er al een tijdje mee mogen spelen. Volgens deze eerste reviews is het toestel erg goed, maar niet revolutionair. Iets dat het toestel wel moest zijn volgens RIM, de maker van de nieuwe BlackBerry. Het eerste touchscreen toestel van RIM moest namelijk een revolutionair toestel worden, die onder andere voor het eerst bediend wordt door te drukken. Geen korte aanrakingen dus, de BlackBerry Storm voert alleen de gewenste actie uit bij echte druk op het scherm. Hiermee zou het toestel een echt toetsenbord moeten nabootsen.

Dit nabootsen is volgens de review van The Wall Street Journal niet echt gelukt. Het scherm typed veel slechter dan een gewoon toetsenbord zoals we die bijvoorbeeld op de BlackBerry Curve kunnen vinden. Ook zou het toetsenbord niet dynamisch genoeg zijn. Zo komt er bijvoorbeeld geen “.com” toets in de browser tevoorschijn, maar blijft het toetsenbord gewoon hetzelfde. Niet alleen The Wall Street Journal had een beetje moeite met het scherm. Zo had ook de reviewer van Slashgear wat moeite met het toetsenbord. Het zou te vermoeiend zijn om het scherm steeds in te drukken. Engadget noemt als minpunt dat het toestel niet direct met de Mac te synchroniseren is. Boy Genius Report was wel erg blij met het toestel. Ze noemden het toestel “Het beste toestel ooit onder de vlag van Verizon” en waren prettig verrast met de media speler.

Zoals u van ons gewent bent, zullen wij ook binnenkort met een BlackBerry Storm review komen. Het moment waarop dit gaat gebeuren is vooralsnog niet helemaal duidelijk, maar verwacht in ieder geval voor het eind van dit jaar een BlackBerry Storm review van All About Phones.

Storm 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters