BlackBerry Torch 2, Curve Touch en Bold Touch aan de tand gevoeld

De website BGR heeft de nieuwe line-up van BlackBerry in haar handen gekregen en heeft een kleine preview gemaakt van de nieuwe Torch 2 en de Bold Touch. Ook zijn inmiddels de eerste foto’s van de Curve Touch gelekt.

Begin mei vindt in Amerika de BlackBerry World Conference plaats waar RIM naar verwachting de Q3 line-up bekendmaakt. De producent heeft een aardige nieuwe reeks telefoons klaarstaan. Alle huidige modellen worden vervangen door nieuwe varianten. De Bold-serie wordt verblijd met de Bold Touch, de Torch serie met de Torch 2, de Storm-serie wordt weer nieuw leven ingeblazen met de BlackBerry Touch en tot slot wordt ook de Curve-serie opnieuw gepositioneerd met een touchscreen Curve Touch.

Nadat eerder al de nieuwe BlackBerry Touch aan de tand was gevoeld, is ook de BlackBerry Torch 2 naar buiten gekomen. Het toestel ziet er qua uiterlijk net zo uit als de huidige Torch, maar heeft intern een paar verbeteringen gekregen. Zo zit in de Torch 2 een 1.2GHz-processor zijn werk te doen en is het touchscreen met zijn 640 x 480 pixels ook verbeterd. Ook BlackBerry OS 6.1 draait op deze vernieuwde variant die ergens in juli al in de verkoop moet gaan.

BlackBerry Torch 2

 

BlackBerry Torch 2

 

BlackBerry Torch 2

 

Ook de huidige Bold 9780 zal worden vervangen door een touchscreen model. De Bold Touch, zoals de nieuwe variant zal gaan heten, lijkt weer wat meer op de originele Bold 9000 aangezien het toestel wat breder is dan de elegante Bold 9780. De ook wat rondere vormgeving van het toestel doet denken aan zijn verre voorganger terwijl de overige specificaties veelal het zelfde zijn gebleven als de Bold 9780. De enige echte toevoeging is het touchscreen, een nieuw type batterij en de nieuwe BlackBerry 6.1-software en de nieuwe 1.2GHz-processor. Ook gaat het gerucht dat NFC ingebouwd zit in het toestel en volgens de geruchten moet ook deze variant in juli op de markt verkrijgbaar zijn.

BlackBerry Bold Touch

 

BlackBerry Bold Touch

 

BlackBerry Bold Touch

 

Tot slot is ook een nieuwe variant uit de Curve-serie gelekt genaamd de Curve Touch. De specificaties van het toestel zijn nog onbekend, maar zullen volgens de verwachting niet ver afliggen van de Curve 9300. Ook hier is als nieuwe toevoeging de nieuwe batterij terug te vinden en het touchscreen met een nog onbekende resolutie. Ook BlackBerry OS 6.1 zal terug te vinden zijn op het toestel.

Op 2 mei zal BlackBerry World gaan plaatsvinden in Amerika en daarbij zal All About Phones live bij zijn om verslag te doen van dit grootse evenement. Hou dan ook All About Phones Live in de gaten voor de persconferenties en de eerste echte foto’s van de toestellen van RIM.

BlackBerry Curve Touch 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Jasper -

  Je kunt nu de Black Berry Curve 8520 voor 179 euro kopen en ik heb een abbo van t-mobile met internet voor nijn kapotte samsung chat 335 .
  als ik nu die blaackberry koop kan ik daan dat sim kaartje in de blackberry doen ?

  1. matt -

   je moet alleen wel je abbo laten updaten,
   wil je gebruik kunnen maken van de ping functies
   en dergelijke, want om met een blackberry gebruik van specifieke blackberry apps gebruik te maken.
   moet je inplaats van 10 euro per maand 13 euro per maand betalen,
   maar dat is dan t-mobile, oplichters al zeg ik het zelf.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters