BlackBerry verlengt T-Mobiles licentie niet

De relatie tussen BlackBerry en T-Mobile is tot een dieptepunt gekomen. De Canadese telefoonfabrikant levert niet langer telefoons aan de Duitse mobiele telefoonprovider.

BlackBerry-CEO John Chen blijft langer chen

In februari raakte de verstandshouding tussen BlackBerry en T-Mobile ernstig bekoeld toen bleek dat de provider een kortingsactie op stelten had gezet voor haar BlackBerry-klanten. T-Mobile bood haar klanten een korting van 200 dollar, omgerekend 145 euro, als ze hun BlackBerry-toestellen zouden inwisselen voor andere merken.

BlackBerry-CEO John Chen keurde dat in een giftige reactie zeer af. Sindsdien is de relatie tussen de twee partijen ernstig bekoeld en dat heeft nu zijn climax bereikt.

De licentie die T-Mobile heeft om telefoons van BlackBerry aan te bieden verloopt op 25 april. De fabrikant heeft nu echter besloten deze overeenkomst niet te verlengen.

“Jarenlang hadden we een goede werkrelatie met T-Mobile”, vertelt bestuursvoorzitter Chen in een persbericht. “Helaas wijken onze strategieën nu van elkaar af. Daarom moeten we handelen in wat het beste is voor BlackBerry-klanten. Hopelijk kunnen we weer met T-Mobile samenwerken als onze strategieën gelijk zijn”, vervolgt hij diplomatiek.

“We zijn onze loyale BlackBerry-klanten enorm dankbaar. We gaan er alles aan doen om onze ondersteuning bij jullie huidige provider zo goed mogelijk op peil te houden of om jullie overstap naar een andere provider zo goed mogelijk te laten verlopen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters