BlackBerry verlengt T-Mobiles licentie niet

De relatie tussen BlackBerry en T-Mobile is tot een dieptepunt gekomen. De Canadese telefoonfabrikant levert niet langer telefoons aan de Duitse mobiele telefoonprovider.

BlackBerry-CEO John Chen blijft langer chen

In februari raakte de verstandshouding tussen BlackBerry en T-Mobile ernstig bekoeld toen bleek dat de provider een kortingsactie op stelten had gezet voor haar BlackBerry-klanten. T-Mobile bood haar klanten een korting van 200 dollar, omgerekend 145 euro, als ze hun BlackBerry-toestellen zouden inwisselen voor andere merken.

BlackBerry-CEO John Chen keurde dat in een giftige reactie zeer af. Sindsdien is de relatie tussen de twee partijen ernstig bekoeld en dat heeft nu zijn climax bereikt.

De licentie die T-Mobile heeft om telefoons van BlackBerry aan te bieden verloopt op 25 april. De fabrikant heeft nu echter besloten deze overeenkomst niet te verlengen.

“Jarenlang hadden we een goede werkrelatie met T-Mobile”, vertelt bestuursvoorzitter Chen in een persbericht. “Helaas wijken onze strategieën nu van elkaar af. Daarom moeten we handelen in wat het beste is voor BlackBerry-klanten. Hopelijk kunnen we weer met T-Mobile samenwerken als onze strategieën gelijk zijn”, vervolgt hij diplomatiek.

“We zijn onze loyale BlackBerry-klanten enorm dankbaar. We gaan er alles aan doen om onze ondersteuning bij jullie huidige provider zo goed mogelijk op peil te houden of om jullie overstap naar een andere provider zo goed mogelijk te laten verlopen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters