BlackBerry werkt aan nieuwe PlayBook

BlackBerry werkt aan een nieuwe PlayBooktablet. Hoewel CEO Thorsten Heins onlangs de ontwikkeling opvolger van de tablet een lage prioriteit heeft gegeven, meldde directeur productmanagement Mike Al Mefleh dat er toch een aankomt, en wel dit jaar.

BlackBerry PlayBook

Mike Al Mefleh maakte zijn opmerkingen in Dubai tijdens een conferentie. Hij meldde dat er dit jaar zes BlackBerry-apparaten aan komen, en een nieuwe PlayBook. Wellicht wordt dit een tien-inch model. De huidige PlayBook meet zeven inch in diameter.

De BlackBerrymedewerkers op de conferentie wilden niet onthullen wanneer de nieuwe tablet wordt gelanceerd. Maar één persoon in Dubai vertelde dat er eerst nog een BlackBerry 10 OS-update aankomt voor de PlayBook, ergens aan het einde van het tweede kwartaal. En één van de aanwezige software-ontwikkelaars vertelde tussen neus en lippen door dat hij werkte aan een BB10-app voor een tien-inch tablet.

De berichten zijn dus een beetje wisselend, en het valt niet helemaal uit te maken wie er nu gelijk heeft. In ieder geval lijkt de mogelijkheid een stuk groter dat BlackBerry ergens dit jaar met een nieuwe PlayBook uitkomt, die mogelijk een 10-inch diagonaal heeft. Die moet dan de huidige PlayBook opvolgen, die momenteel voor uitverkoopprijzen in de winkels ligt.

Bron: Technobuffalo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters