‘Foto’s nieuw BlackBerry toestel verschijnen online’

Enkele maanden geleden ging BlackBerry in zee met het bedrijf PT BB Merah Putih, voor het uitbrengen van BlackBerry toestellen op de Indonesische markt. Eén van de eerste toestellen die uit de samenwerking voort zou moeten komen is een middenklasser met de voorlopige naam BlackBerry BBC100-1. Onlangs zijn er twee nieuwe foto’s opgedoken van de telefoon, inclusief nieuwe specificaties. Het toestel heeft in Indonesië al de benodigde certificering ontvangen voor de productie en zou binnenkort officieel aangekondigd moeten worden.

Indonesisch bedrijf voor Indonesische smartphonemarkt

Voor de deal met het Indiase PT BB Merah Putih zorgde het Chinese bedrijf TCL voor het ontwerpen, ontwikkelen en uitbrengen van BlackBerry telefoons op een wereldwijd niveau. Voor bepaalde markten, kiest BlackBerry ervoor om toch een lokaal bedrijf in te schakelen om deze taken uit te voeren. In Indonesië heeft de telefoon maker een constant marktaandeel. Het BlackBerry daarom beter een Indonesisch bedrijf in de arm te nemen.

Uiterlijk BlackBerry BBC100-1

BlackBerry BBC100-1Op de gelekte foto’s is een toestel met het BlackBerry logo te zien van de voor- en achterkant. In tegenstelling tot bij de pas onthulde BlackBerry KeyOne, heeft dit toestel aan de voorkant geen fysiek toetsenbord. Ook zijn er geen andere fysieke knoppen zichtbaar. De achterkant van het toestel heeft een grof metallic uitziende behuizing. Ook is daar de lens van de hoofdcamera zichtbaar.

Specificaties nieuwe BlackBerry

Met de twee foto’s werd ook de informatie gelekt, dat het toestel zal komen met een dual SIM feature en een 3000mAh batterij. Volgens eerdere geruchten zou de BlackBerry ook komen met een 729p 5.5 inch HD display. De telefoon zou aangestuurd worden door een 1.4GHz Qualcomm Snapdragon 425 chipset in combinatie met 4GB RAM en 32GB opslagruimte.

Bron: CrackBerry

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters