Blauwe Samsung Galaxy S III gaat de verkoop in

Samsung is begonnen met de verkoop van de blauwe variant van de Samsung Galaxy S III in Nederland. De smartphone moest aangepast worden omdat het achterklepje niet deugde.

De blauwe variant van de S III had vlak voor de introductie met enkele problemen te kampen. Retailers kregen van Samsung te horen dat ongeveer 600.000 blauwe batterijklepjes door Samsung waren vernietigd omdat ze niet voldeden aan de kwaliteitseisen van de fabrikant. Samsung moest de klepjes opnieuw fabriceren en dit zorgde voor een vertraging van ongeveer 2 weken.

Uit een rondgang van All About Phones langs verschillende winkels blijkt dat de eerste retailers de blauwe variant van de Galaxy S III inmiddels geleverd hebben gekregen. Sommige filialen van winkelketen The Phone House laten telefonisch weten dat ze het toestel op voorraad hebben. Keten BelCompany zou de toestellen pas volgende week binnenkrijgen. Dit kan te maken hebben met de lancering van de S3 die verzorgd werd door The Phone House in Nederland in samenwerking met Samsung.

Samsung laat in een reactie weten dat het bedrijf inderdaad begin deze week is begonnen met het uitleveren van de blauwe variant aan winkels. Volgens Geert Mol, marketingmanager bij Samsung Mobile, is het toestel aan meerdere ketens geleverd en zal hij deze week overal beschikbaar moeten zijn. De blauwe S III heeft nog wel een kleine kleurwijziging gekregen, zo blijkt uit foto’s van het definitieve model. De kleur blauw is wat dieper geworden en daarnaast de gradiënt minder goed terug te zien op de body.

Onze uitgebreide review van dit nieuwe paradepaardje van Samsung kun je hier teruglezen.

Blauwe Samsung Galaxy S3

 

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters