Blauwe Samsung Galaxy S III gaat de verkoop in

Samsung is begonnen met de verkoop van de blauwe variant van de Samsung Galaxy S III in Nederland. De smartphone moest aangepast worden omdat het achterklepje niet deugde.

De blauwe variant van de S III had vlak voor de introductie met enkele problemen te kampen. Retailers kregen van Samsung te horen dat ongeveer 600.000 blauwe batterijklepjes door Samsung waren vernietigd omdat ze niet voldeden aan de kwaliteitseisen van de fabrikant. Samsung moest de klepjes opnieuw fabriceren en dit zorgde voor een vertraging van ongeveer 2 weken.

Uit een rondgang van All About Phones langs verschillende winkels blijkt dat de eerste retailers de blauwe variant van de Galaxy S III inmiddels geleverd hebben gekregen. Sommige filialen van winkelketen The Phone House laten telefonisch weten dat ze het toestel op voorraad hebben. Keten BelCompany zou de toestellen pas volgende week binnenkrijgen. Dit kan te maken hebben met de lancering van de S3 die verzorgd werd door The Phone House in Nederland in samenwerking met Samsung.

Samsung laat in een reactie weten dat het bedrijf inderdaad begin deze week is begonnen met het uitleveren van de blauwe variant aan winkels. Volgens Geert Mol, marketingmanager bij Samsung Mobile, is het toestel aan meerdere ketens geleverd en zal hij deze week overal beschikbaar moeten zijn. De blauwe S III heeft nog wel een kleine kleurwijziging gekregen, zo blijkt uit foto’s van het definitieve model. De kleur blauw is wat dieper geworden en daarnaast de gradiënt minder goed terug te zien op de body.

Onze uitgebreide review van dit nieuwe paradepaardje van Samsung kun je hier teruglezen.

Blauwe Samsung Galaxy S3

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters