iPhone 8 vs Samsung Galaxy S8: wie overleeft het langst in een blender?

Het blijft leuk om te kijken: YouTube-video’s waarin gloednieuwe smartphones het zwaar te verduren krijgen. Vandaag staat een blender-behandeling van de iPhone 8 en Samsung Galaxy S8 op het menu.

Smartphones krijgen het zwaar te verduren op YouTube

Ze blijven ontzettend populair op YouTube: video’s waarin smartphones het flink te verduren krijgen. De ene keer wordt een iPhone van grote hoogte op de grond gegooid, de andere keer krijgt een Galaxy er van langs met vuur, messen en sleutels. Het is altijd vermakelijk om te zien wat er dan gebeurt, zeker nu fabrikanten steeds grotere claims doen als het om de bestendigheid van hun smartphones gaat.

Blender iPhone 8 Galaxy S8

Houd echter wel in het achterhoofd dat dergelijke tests allesbehalve wetenschappelijk zijn. Hetzelfde geldt voor snelheidstests. Het zegt lang niet altijd wat over jouw gebruik in het dagelijkse leven. Maar ach, entertainment is entertainment. En grote levensvragen moeten gesteld blijven worden. Denk bijvoorbeeld aan: wat gebeurt er als je de iPhone 8 en Samsung Galaxy S8 in een blender gooit?

Het is een klassiek recept waar YouTube al jaren op teert. Het zijn van die tests die je absoluut niet thuis uit moet voeren. Niet alleen is het ontzettend zonde, het is gewoon ontzettend gevaarlijk. Vorig jaar schreven we nog over de ontploffende Galaxy Note 7. Wil je dat echt met je blender veroorzaken? Wat dat betreft test je zo eerder hoe goed je blender is, dan dat je de bestendigheid van de telefoons in kwestie beoordeelt.

Samsung Galaxy S8 en iPhone 8 vs een blender

De YouTuber TechRax stelde de immer relevante vraag: will it blend? Daarbij liet hij de Galaxy S8 en iPhone 8 gewoon lekker aan staan. Beide toestellen hebben een metalen frame, met glas ertussen. Welk toestel houdt het langer vol? Je ziet het hieronder.

De uitslag is verrassend. Voor de iPhone 8 was het vrijwel meteen einde verhaal, maar het frame van de Galaxy S8 overleefde de test. Het frame ja, want van de rest is weinig meer over. Het blijven peperdure kwetsbare apparaten, waarmee je absoluut op moet passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters