'Blockbuster en Microsoft gaan mobiele videodienst starten'

Een Amerikaanse krant weet e melden dat Microsoft en Blockbuster samen een nieuwe videodienst gaan starten voor Windows Mobile. De dienst zal volgens de geruchten moeten draaien via Microsoft’s Live Mesh netwerk.

Volgens de krant zijn er vergaande gesprekken tussen beiden leveranciers gaande en is een deal zo goed als zeker. Het idee komt van het bedrijf Blockbuster die in Amerika erg groot is geworden met het aanbieden van video’s over het internet en verhuur van dvd’s en andere artikelen. De bedoeling is dat via de Live Mesh service van Microsoft gebruikers data en dan met name video’s met elkaar kunnen uitwisselen en zo met elkaar in contact staan. Blockbuster zou de video content gaan leveren die voor een nog onbekende prijs dan via de service te verkrijgen is. Wel is al duidelijk dat er per video betaal moet gaan worden voor deze nieuwe dienst. “Eventually, we’ll give customers instant access to any movie on any device with an Internet connection and a screen,” said Keith Morrow, Blockbuster’s chief information officer.

Onduidelijk is nog wanneer we deze nieuwe dienst mogen gaan verwachten. Waarschijnlijk zal dit ergens halverwege volgend jaar aangekondigd worden voor Amerika, of ook andere landen mee zullen doen is nog maar de vraag aangezien Blockbuster niet buiten de VS opereert.

blockbuster_priceincrease 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters