Blogs stoppen met het verslaan van Symbian-nieuws

Twee bekende Nokia-blogs hebben laten weten dat ze gaan stoppen met het verslaan van Symbian-nieuws. Het blog Symbian-Guru houd er zelfs helemaal mee op.

Symbian-Guru

Gisteren kondigde een bekend Amerikaans blog genaamd Symbian-Guru aan dat het gaat stoppen met haar website. In zijn redenering is de Symbian-Guru erg ontevreden over het huidige reilen zijlen van Nokia en dan met name op het Symbian vlak. Zo betoogt hij dat de opensource label van Symbian een farce is aangezien Android velen malen meer opensource is en dat ontwikkelaars er amper wakker van liggen. Ook weet de eigenaar gal te spuien over de Nokia N97 en weet hij daarover te meleden dat het toestel niet vlaggenschip waardig is en nooit op de markt had moeten komen. Ook heeft hij er een hard hoofd in dat de nieuwe Nokia N8 de markt zal gaan openbreken. Het blog had dan ook steeds minder zin om over Symbian en Nokia-telefoons te gaan schrijven en heeft nu dus aangekondigd er helemaal mee op te houden.

Opvallend genoeg krijgt het blog bijval van veel gebruikers en ook van een ander bekend blog genaamd The Nokia Guide. Dit laatste blog heeft besloten om alleen nog maar over MeeGo-telefoons te gaan schrijven en Symbian te laten voor wat het is. De redenaties van het blog komen overeen met die van Symbian-Guru. Nokia maakt momenteel een erg moeilijke periode door aangezien haar aanhang afneemt doordat de ervaring van Symbian volgens veel consumenten beneden pijl is. Ook het nieuwe Symbian^3 lijkt weinig potten te kunnen breken voor Nokia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. tumketom -

    Zo lang ik van van dat stuk fruit de phone maar op een bepaalde manier maar mag vasthouden omdat ie het anders niet doet blijf ik toch lekker bij nokia :Y

  2. michaelpb -

    Inderdaad een aderlating voor Nokia. Ze lopen qua UI design echter al zo lang achter. De toestellen zijn nog steeds prima apparaten, maar het oog wil ook wat. Zo komen ze nu met de N8 die qua design eindelijk weer een beetje aantrekkelijk is, maar de revamped UI is ondanks redesign hopeloos ouderwets. Wellicht dat ze met MeeGo beter scoren, maar ik ben bang dat ze uiteindelijk worden ingehaald door Apple en Google.

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters