5 dingen die we al ‘weten’ van de iPhone 8

De iPhone 7 en 7 Plus zijn pas net op de markt. Toch zijn er al genoeg geruchten over de iPhone 8 rondgegaan. Hier zijn vijf dingen die we, als we de geruchten mogen geloven, al weten van de iPhone 8.

1. ‘De iPhone 8 is de volgende smartphone van Apple’

De iPhone 7 lijkt meer dan ooit een tussenjaar voor Apple. Het Amerikaanse bedrijf wilde volgens verschillende geruchten zijn tienjarig jubileum vieren met een aantal grote veranderingen en daar zou ook een nieuw getal bij horen. Onlangs bevestigde een anonieme medewerker van Apple dit. We krijgen dus volgend jaar waarschijnlijk geen iPhone 7s, waarmee Apple zijn gebruikelijke cyclus doorbreekt.

‘Apple maakt nog dit jaar 80 miljoen iPhone 6’s’2. Hij krijgt een betere camera

Revolutionair is het misschien niet, maar fijn is het wel. De hiervoor genoemde Apple-medewerker verklapte ook dat de iPhone 8 een betere camera zou krijgen dan zijn voorganger. Kan de iPhone 8 de naar verluidt fenomenale Google Pixel camera verslaan?

3. Hij heeft een behuizing van glas en metaal

Ook analist Ming Chi-Kuo van KGI Securities heeft zijn voorspellingen al gedaan voor de iPhone 8. Volgens hem krijgt de iPhone 8 metalen frame met een glazen voor- en achterkant. Bovendien verwacht de analist ook dat Apple gebruik gaat maken van roestvrij staal en 2,5D-glas.

4. Hij krijgt een gebogen 5,8-inch Amoled-scherm

Diezelfde analist sprak in maart al de voorspelling uit dat Apple afstapt van het LCD-scherm. In zijn plaats zou Apple gebruik gaan maken van een 5,8-inch Amoled-scherm, aldus Kuo. Die geven kleuren een stuk beter weer dan LCD. Het ontwerp gaat volgens hem op dat van de iPhone 4s lijken, maar dan met gebogen panelen aan de voor- en achterkant.

iPhone 85. Hij krijgt geen homebutton

Het gerucht dat de laatste tijd verreweg het meeste rondgaat. Volgens verschillende bronnen wil Apple afstappen van zijn iconische homeknop. In plaats daarvan zou het Amerikaanse technologiebedrijf willen gaan voor een beeldscherm dat de hele voorkant inneemt. Apple heeft zelfs al een patent aangevraagd op een technologie die deze stap mogelijk zou maken.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters