All About Phones bezoekt LG in Zuid-Korea

LG Mobile heeft alle belangrijke bloggers van de wereld deze week uitgenodigd om naar Korea af te reizen om zo de discussie aan te gaan met de fabrikant. Nederland wordt vertegenwoordigd door All About Phones en Tweakers.net.

LG GW620

LG Mobile heeft vanuit de hele wereld vooraanstaande bloggers uitgenodigd om naar Zuid-Korea te komen en het gesprek aan te gaan met de fabrikant. Zo zijn er twee collega’s uit Canada, zes uit Frankrijk, drie uit Singapore, drie uit Australie, drie uit Zweden en drie uit Rusland van plan om vanaf woensdag naar Zuid-Korea af te reizen om LG te spreken op hun hoofdkantoor. Nederland zal vertegenwoordig worden door All About Phones en Tweakers.net die brandende vragen mogen afvuren op LG Mobile. De genodigde krijgen de kans om naar de R&D afdeling af te reizen die zich in de hoofdstad Seoul bevindt en om het team van LG te praten over nieuwe ontwikkelingen en uiteraard producten van de Koreaanse producent.

Deze ‘bloggers gathering’ staat in het teken van de eerste Android-telefoon van LG, de GW620. De fabrikant zal alle ins en outs van het toestel aan ons laten zien en daarnaast kunnen we de discussie met de fabrikant aan over hoe wij denken over hun producten en waar ze misschien ook wel mee rekening zouden kunnen gaan houden. Deze feedback is volgens LG erg belangrijk en wij hebben dan ook alvast een paar brandende vragen opgesteld voor de fabrikant. Uiteraard roepen wij ook onze bezoekers op om met vragen te komen voor LG die we ze persoonlijk kunnen gaan stellen.

Woensdag avond vertrekt All About Phones richting Korea en donderdag, vrijdag en zaterdag zul je een nieuwsitem terug kunnen vinden in ons speciale kanaal voor deze reis. Daarnaast kun je ook onze voortgang van de gehele trip via Twitter volgen waarop we om het uur tweets zullen plaatsen van onze reis. Om alles nog makkelijker voor je te maken om het geheel bij te houden hebben we ook een speciale pagina gemaakt voor deze reis waarop je al het nieuws van LG, de reis en onze tweets op terug kunt vinden. Zondag gaan we weer retour naar Nederland maar niet voordat we al jullie vragen aan LG hebben voorgelegd.

Wij hebben er alvast heel erg zin in en vanaf woensdag avond kun je de eerste tweets tegemoet zien die je via onze speciale pagina kunt volgen. Het eerste blog van de reis kun je donderdag tegemoet zien.

LG GW620

 

LG GW620

 

LG GW620

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Alex de Widt -

    Misschien vragen waarom LG niet of nauwelijks firmware update uitbrengt voor hun telefoons. Vaak zitten er toch kleine vervelende foutjes in die er niet uitgehaald worden.

  2. Dominick -

    Nederland loopt vaak een beetje achter met de release van LG telefoons, zoals bijvoorbeeld de GW620. Waarom is dat en gaat dat in de toekomst veranderen?

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Back to school: dit zijn de beste budget smartphones van het moment lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters