All About Phones bezoekt LG in Zuid-Korea

LG Mobile heeft alle belangrijke bloggers van de wereld deze week uitgenodigd om naar Korea af te reizen om zo de discussie aan te gaan met de fabrikant. Nederland wordt vertegenwoordigd door All About Phones en Tweakers.net.

LG GW620

LG Mobile heeft vanuit de hele wereld vooraanstaande bloggers uitgenodigd om naar Zuid-Korea te komen en het gesprek aan te gaan met de fabrikant. Zo zijn er twee collega’s uit Canada, zes uit Frankrijk, drie uit Singapore, drie uit Australie, drie uit Zweden en drie uit Rusland van plan om vanaf woensdag naar Zuid-Korea af te reizen om LG te spreken op hun hoofdkantoor. Nederland zal vertegenwoordig worden door All About Phones en Tweakers.net die brandende vragen mogen afvuren op LG Mobile. De genodigde krijgen de kans om naar de R&D afdeling af te reizen die zich in de hoofdstad Seoul bevindt en om het team van LG te praten over nieuwe ontwikkelingen en uiteraard producten van de Koreaanse producent.

Deze ‘bloggers gathering’ staat in het teken van de eerste Android-telefoon van LG, de GW620. De fabrikant zal alle ins en outs van het toestel aan ons laten zien en daarnaast kunnen we de discussie met de fabrikant aan over hoe wij denken over hun producten en waar ze misschien ook wel mee rekening zouden kunnen gaan houden. Deze feedback is volgens LG erg belangrijk en wij hebben dan ook alvast een paar brandende vragen opgesteld voor de fabrikant. Uiteraard roepen wij ook onze bezoekers op om met vragen te komen voor LG die we ze persoonlijk kunnen gaan stellen.

Woensdag avond vertrekt All About Phones richting Korea en donderdag, vrijdag en zaterdag zul je een nieuwsitem terug kunnen vinden in ons speciale kanaal voor deze reis. Daarnaast kun je ook onze voortgang van de gehele trip via Twitter volgen waarop we om het uur tweets zullen plaatsen van onze reis. Om alles nog makkelijker voor je te maken om het geheel bij te houden hebben we ook een speciale pagina gemaakt voor deze reis waarop je al het nieuws van LG, de reis en onze tweets op terug kunt vinden. Zondag gaan we weer retour naar Nederland maar niet voordat we al jullie vragen aan LG hebben voorgelegd.

Wij hebben er alvast heel erg zin in en vanaf woensdag avond kun je de eerste tweets tegemoet zien die je via onze speciale pagina kunt volgen. Het eerste blog van de reis kun je donderdag tegemoet zien.

LG GW620

 

LG GW620

 

LG GW620

 

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters