All About Phones gaat Live!

All About Phones introduceert vandaag een nieuw onderdeel van de website genaamd Live. Door middel van Live willen we producenten en onze bezoekers dichter bij elkaar gaan brengen door live verslag te doen van een persconferentie. Zo waant een bezoeker zich Live bij het persevent van een producent.

Precies een jaar na de lancering van Al About Phones 2.0 is het tijd om een nieuw onderdeel van de website te lanceren. Het afgelopen jaar zijn we erg hard doorgegroeid en daarbij kwamen ook nieuwe problemen om de hoek kijken. Gelukkig heeft het team van AAP alles goed weten op te lossen en nadat de nodige serverproblemen verholpen waren kon niets ons meer stoppen om door te groeien. Vol trots kunnen we dan ook melden dat we vorige maand wederom met enkele tientallen procenten gegroeid zijn ten opzichte van de maand ervoor, een trend die het hele jaar al gaande is.

De tijd is nu gekomen om All About Phones Live te introduceren. AAP Live is een portal die speciaal ingericht is om persconferenties en events van producenten live over te brengen op onze bezoekers. Bezoekers vragen zich altijd af hoe een persconferentie er aan toe gaat, hoe dat eruit ziet en wat voor nieuws we nou allemaal horen. De bedoeling is nu dat onze bezoekers deze events live kunnen volgen met het gemak van hun eigen pc. Op AAP Live vind je terug naar welke events we gaan en wanneer het liveverslag begint. Je kunt je e-mailadres achterlaten om eenmalig een mailtje te krijgen zodat je op de hoogte gebracht wordt wanneer een evenement begint. De Live-pagina’s zijn geheel dynamisch en F5’en hebben we overbodig gemaakt door onze eigen Ajax-code.

In het verleden hebben we verschillende applicaties gebruikt om persconferenties te verslaan. De laatste keer was dat met de Apple Keynote waarbij we bijna 10.000 extra bezoekers mochten verwelkomen bovenop onze vaste bezoekers. Jammer genoeg liet de externe software ons vaak in de steek en dat heeft ons er toe doen besluiten om een eigen pagina hiervoor te schrijven. Met het Mobile World Congress voor de deur is dit natuurlijk het uitgelezen moment om deze pagina te testen en live te zetten. Dankzij Vodafone kunnen we alle Live-events in Barcelone Live gaan verslaan voor onze bezoekers. Je kunt dan ook de nodige live-events van ons verwachting en deze kun je nu al terugvinden op AAP Live. Je kunt ook onze speciale Twitter-account volgen, @AAP_Live waarop alle live-updates geplaatst zullen worden.

2010 wordt wederom een belangrijk jaar voor ons omdat we naast het nieuwe onderdeel dat we vandaag lanceren ook een update voor het uiterlijk van AAP gepland hebben staan en andere nieuwe onderdelen. De komende maanden kun je dan ook weer een hoop updates verwachten van ons en tegen het eind van het jaar nieuwe onderdelen. Voor nu hopen we dat je AAP Live kunt waarderen en dat we je vanaf zondag op deze pagina van informatie mogen voorzien. Zoals altijd zijn tips, opmerkingen ideeën en kritiek altijd welkom, we horen deze graag aan!

Samsung persconferentie in Barcelona Schrijf je alvast in!
Sony Ericsson persconferentie in Barcelona Schrijf je alvast in!
Nokia persconferentie in Barcelona Schrijf je alvast in!
Microsoft persconferentie in Barcelona Schrijf je alvast in!
All about Phones Live

 

All about Phones Live

 

All about Phones Live

 

All about Phones Live

 

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juli staat klaar lees verder

telekoopwijzer

Telekoopwijzer juni staat klaar lees verder

Telekoopwijzer mei staat klaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters